Nagy Ervin a kultúra védelmére hivatkozva pöcegödrözik és mocsoládézik

2019. december 18. 14:07

Ezt az ellenzéki provokátoroktól megszoktuk, de a művészektől nem ezt reméljük, bármit is gondoljanak az ország dolgairól.

2019. december 18. 14:07
Dömötör Csaba
Facebook

„Szomorú dolog ez. Nagy Ervin a kultúra védelmére hivatkozva képződményezik, pöcegödrözik és mocsoládézik. Azt is mondja, hogy a politika ellen is használhatják majd a »kreatív energiáikat«.

Amit bemutatott, az nem kultúra, és nem is kreativitás, hanem szimpla útszéli stílus. Ezt az ellenzéki provokátoroktól megszoktuk, de a művészektől nem ezt reméljük, bármit is gondoljanak az ország dolgairól.

Bárcsak a színházi zaklatásokról mondott volna hasonló veretes véleményt. Már csak azért is, mert ha valami árt a magyar kultúrának, akkor az az, ha ezeket eltussolják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. december 19. 12:54
Nagy Ervin a kultúra védelmére hivatkozva pöcegödrözik és mocsoládézik Ezt az ellenzéki provokátoroktól megszoktuk, de a művészektől nem ezt reméljük, bármit is gondoljanak az ország dolgairól." hát az a helyzet, hogy a művészetet a művészek csinálják, a művészeket meg a gothárlibsik...olyanok is. nem csalódtam ezekben a ricsajripacsokban...de azért elgondolkoztam... ezek végig lapították az öszödi beszédet, meg sem mukkantak a véres rendőrterror ellen, csak magukat sajnálták, ha véletlenül beleestek a deivzaadósság csapdájába, sőt most Gyurcsánnyal együtt tüntettek. Meg sem szólaltak Karácsony folyamatos lebukásai, hazugságai kapcsán, nem készítettek tréfás jelentet, arról, hogy Karácsony átszáll az autójából a biciklijére, Miközben elaléltak Alföldi "Robi" zsenijén, egy jó szót nem szóltak Vidnyánszky érdekében, miközben minden oldalról ütötték-verték, egy szóval nem ítélték el a Bécsi Burgtheater alpári megnyilvánulását a Nemzeti Színház ellen, nem küldték el a p..ba Eli Jelineket és ötven "művésztársát" mikor "forradalmat" javasoltak, a törvényesen megválasztott kormány ellen. Egy sem állt ki a hazája mellett, mikor a Sorosok, Sargentinik, Gyurcsánynék, Fekete-Győrök támadták. Aláírták a Gothár gusztustalan ügyében a kussolási nyilatkozatot, és kussoltak, sőt kussolnak ma is. És végül a legsúlyosabb, egyik sem emelte fel a szavát a kollégájuk, Dörner György érdekében, mikor Karácsony Gergely a HATALOM képviseletében szó szerint le akarta nullázni őt. és még ezek a ripacsok mernek tüntetni, pofázni, pöcegödrözni? na de elég ránézni a névsorra, Jordán, Mácsai, Kovács Patrícia, Kováts Adél, Nagy Ervin, Borbély Alexandra, Fullajtár Andrea...csupa napjaink hőse..
János bácsi
2019. december 19. 09:35
Idefigyeljetek picinyeim! A fideszben Bayer Zsolt képviseli a magaskultúrát.
János bácsi
2019. december 19. 09:00
Dömötör Csaba , Kocsis Máténak az apja vagy az anyja?
Ügyek
2019. december 19. 00:13
gek-ko
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!