Mindenki rasszista a liberálisoknak

2019. december 20. 18:24

Szóval csak annyit: több visszafogottságot, Szabó képviselő asszony!

2019. december 20. 18:24
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Tehát ma már lassan mindenki előítéletes és rasszista a mai liberálisok szemében. Ezzel szemben számukra természetes, hogy a nekik nem tetsző politikai és társadalmi csoportokat, így például a fideszes tábort műveletlennek és mucsainak állítsák be.

Holott nagyon egyértelmű, hogy emberek kulturálatlannak minősítése a XXI. században a legnagyobb előítéletek közé tartozik, akkor, amikor a tudásnak, az informáltságnak, a világ dolgaiban való tájékozottságnak kiemelt jelentősége van; akiről az a hír terjed el, hogy műveletlen és tahó, az komoly hátrányokat szenved el és leértékelődik.

Ez tehát a modern kor egyik legnagyobb megbélyegzése, veszélyesebb, mint sok más rasszizmus: a kulturális leminősítés tulajdonképpen nem más, mint a liberálisok által előszeretettel művelt kirekesztés, alárendelés. Gratulálok ehhez!

Vajon mit szólnának hozzá, ha a Szabó-féle kijelentések hatására egyesek azt állítanák, hogy a magyar »liberálisok« beképzelt, gőgös, fennhéjázó senkiháziak, akikkel képtelenség közös hangot találni? S vajon hova vezetne mindez?

Szóval csak annyit: több visszafogottságot, Szabó képviselő asszony! És több tiszteletet a másságnak, több empátiát, több toleranciát, több méltányosságot, több elfogulatlan, mérsékelt értékelést. És főleg: több jó értelemben vett liberalizmust!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2019. december 23. 09:36
Mi a szösz!Tudom hogy milyenek az ellenzékiek de bele kell menni a nyilt vitába fletóval meg az összes többivel,mert a szavazók többsége azt hiszi hogy a Fidesz nem mer kiállni vitára,mert túl sokat lopnak,stb ezért félnek a kérdésektől.Iszonyatosat változott a média világ,aszavazók többsége nem Fideszes médiából tájékozódik,pont azért mert ott csak az öntömjénező fideszes duma megy,és nem lehet beszélni a gondokról,stb.Meg kell találni az új médianyelvezetet,stílust,mert a mostani tragikusan elavult.Olvasd el mit írtam előbb a Bayer gréci gatyás cikkéhez.
syphax
2019. december 23. 07:57
Amit ma liberalizmusnak neveznek az valójában ANARCHIA. A "mai" liberálisok tkp. anarchisták--Szabó Tineától kezdve Hadházy Ákoson át Tordai Bencéig MIND! A MAI Ú.N. RASSZISTÁK PEDIG: TKP. TISZTÁNLÁTÓK, NORMÁLISAN GONDOLKODÓK. SEMMI SEM "AZ" AMI VOLT. SZERETNÉK MAI RASSZISTA LENNI!!!
Nobilis de Karatna
2019. december 22. 11:50
JEGYEZZÉK MEG! Egy adott média szerkesztőségének etnikai összetétele, és azok aránya, a szerkesztőségi dolgozók családgenealógiai háttere és ennek nyomában elsődleges szocializációjuk meghatározó mértékben nyomja rá bélyegét a hírek, tudósítások, publicisztikák politikai tartalmára, üzeneteire. EZÉRT! Minden magára valamit is adó történelmi , etnikai eredet- és sorsközösség, nép, meghatározó mértékben, saját történelmi etnikai eredet-és sorsközösségéből neveli ki és hozza helyzetbe vezető értelmiségét, nemzeti médiájának személyi állományát és nem egy másikból! A bölcs nép soha nem emel maga fölé olyanokat, akiknek genealógiai gyökerei nem a magyar nép történelmi eredetközösségéből szívja magába a nemzeti szellemet.
Sulammit
2019. december 22. 08:39
Szabó Tímeát simán ki lehet venni a kulturált emberek sorából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!