Megrongálták a Nyugati téren felszentelt keresztünket

2019. december 23. 15:41

Nem tolerálták a nemzeti színű gyertyákat sem.

2019. december 23. 15:41
Novák Előd
Facebook

„Megrongálták a Nyugati téren felszentelt keresztünket tegnap délután vagy este a momentumos polgármester uszítása nyomán, ide vezetett a nácizása. Nem tolerálták a nemzeti színű gyertyákat sem, ellopták azokat a talapzatról, s letépkedték az »Áldott karácsonyt és boldog új évet a keresztény és magyar országnak!« feliratokat, mind a négy oldalról, melyeket egy napon belül pótolni igyekszünk az ökumenikus keretek közt felállított kereszt talapzatán. A keresztényellenes vandalizmus miatt feljelentést teszek rongálás, garázdaság, lopás és vallásgyakorlás jogának megsértése miatt, hiszen aki a vallási tisztelet tárgyát meggyalázza, az kimeríti e törvényi tényállást. Soproni Tamás ellen pedig hivatali visszaélés miatt teszek feljelentést. A polgármester kiskirálykodó döntése nyomán sajnos nem meglepő, hogy tettlegességig fajult a keresztényellenesség. Békésebb karácsonyt kívánok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2019. december 25. 14:45
Engem érdekelne, hogy ki szentelte fel a keresztjüket.
Karácsony Szilvi
2019. december 25. 10:41
Nem az a fontos, hogy ki állította fel a keresztet, a kereszt a lényeg. Az egy szennyes, gonosz alak aki képes egy keresztet megrongálni. Az nem ember, hanem egy féreg.
johnantonyfrusciante
2019. december 24. 23:15
https://youtu.be/I3epVDyRDoc
Attyla
2019. december 24. 17:46
Bolsi - libsi mentes 2020 évet minden keresztény magyarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!