Hátat fordítva tiltakoztunk az országgyűlési törvény és a házszabály módosítása ellen

2019. december 10. 12:51

Ez az ellenzéki képviselők jogainak teljesen nyílt és diktatórikus korlátozása.

2019. december 10. 12:51
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI OS

„A Fidesz egyoldalúan nyújtotta be az országgyűlési törvény és a házszabály módosítására irányuló javaslatát. Egy demokráciában többek között ilyen kérdésekről sem dönthetne a hatalom az ellenzék megkérdezése nélkül, ez az ellenzéki képviselők jogainak teljesen nyílt és diktatórikus korlátozása.

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői ezért az új szabályok szellemiségére utalva szavak nélkül, hátat fordítva tiltakoztak az országgyűlési törvény és a házszabály módosítása ellen. A képviselőink ezek után kivonultak az ülésteremből és majd csak akkor fognak visszamenni, amikor megkezdődik a parlamenti vita a Fidesz színházak szabadságát felszámolni igyekvő gyalázatos törvényjavaslatáról.”

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2019. december 10. 13:47
Már az óvodában tanítják a gyermekeket a viselkedési szabályokra, a kulturált közösségi létformákra. Így azután egy intelligens ember számára természetes elvárás, hogy egy képviselő ne legyen primitív bunkó, még akkor sem, ha ez nála a családi viselkedési kódex, a munkásmozgalmi múlt szerves része. A neveletlen gyereket régebben a tanár kiküldte az osztályból a folyosóra, ne zavarja a normálisokat.
röviden
2019. december 10. 13:40
Fogy az invenció.
Sulammit
2019. december 10. 13:34
Csak ennyi? Csak ennyire futja? Semmi balhé, ami érintené a zsebeteket a jelenléteteket? Akkor máris elérte a célját ez az országgyűlési törvény és házszabály módosítás. Nem kellett volna rosszalkodnotok papák, mamák és akkor nem lettetek volna megbüntetve.
Da Vinci
2019. december 10. 13:33
Senkit nem érdekel! Elölről, hátulról is egyformák vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!