Folytatódik az Újszínház zaklatási ügyében indított fővárosi vizsgálat

2019. december 20. 12:15

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában megszólalt Szántó Péter, a zaklatási ügyet bejelentő volt színházi dolgozó.

2019. december 20. 12:15
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI OS

„Annak ellenére, hogy az Újszínház a napokban lezárta belső etikai vizsgálatát a szexuális zaklatás gyanúját felvető ügyben, a Főváros által indított felügyelőbizottsági vizsgálat továbbra is folyamatban van.

Ezt különösen indokolttá teszi, hogy az ügyben az ATV Egyenes Beszéd című műsorában megszólalt Szántó Péter, a zaklatási ügyet bejelentő volt színházi dolgozó, aki szerint már tanúvallomások is keletkeztek az ügyben, amelyek megerősítik korábbi bejelentése tartalmát. A mai napon arra kértem a felügyelőbizottságot, hogy a vizsgálat terjedjen ki a frissen felmerült tényekre, vallomásokra is.”

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2019. december 22. 21:52
A Gécis DáKó pártot hallottuk.
syphax
2019. december 21. 22:18
Az Új Szinházban nincs semmiféle ügy. PONTOSAN KIVIZSGÁLTÁK ÉS MEGÁLLAPITOTTÁK nincs semmilyen "ügy"! (MELLESLEG: NEM IS VOLT!) MA ESTE FEKETÉN-FEHÉREN MEGMONDTA A SZINI-DIREKTOR: DÖRNER GYÖRGY. MIT AKARNAK MÉG? EMBEREK ÉLVE BONCOLÁSÁT? EZ A NAGY-NAGY LIBERALIZMUS? SZABADELVŰSÉG ÉS SZABADSÁG?
akiaki
2019. december 21. 20:05
ehhez az emberhez valaki hozzányúlhatott? kétlem, talán geczi úr!
retsag
2019. december 21. 09:45
Fletó, Fletó, le kéne már szállni a morálvonatról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!