Feljövőben az Apró–Dobrev-klán

2019. december 05. 08:57

Klára asszony megpróbálja majd a családi küldetést beteljesíteni, az Apró–Dobrev-klán politikai és üzleti befolyását átörökíteni a következő generáció számára.

2019. december 05. 08:57
Petrin László
Magyar Hírlap

„Klára asszony a napokban tartott brüsszeli felszólalásában lengyel testvéreinket keresztény vallási fundamentalizmus Magyarországra történő exportálásával vádolta. Azzal a valótlan tényállítással rukkolt elő, hogy a lengyel kormány a szexuális felvilágosítást bűncselekménynek akarja nyilvánítani. Mindezt gazemberségnek nevezte, és aggodalmának adott hangot, hogy a magyar kormány is kedvet kap valami hasonló gazemberséghez. Azzal riogatott, hogy hazánkban a papok fogják meghatározni az életünk minden részletét. Ezzel szemben az igazság az, hogy a törvénytervezet nem a lengyel kormányé, hanem a Stop pedofília nevű civil szervezeté. Továbbá nem tervezik büntetni a szexuális felvilágosítást. A valóságban arról van szó, hogy a lengyel büntetőjogi kódex módosítási tervezete nem más, mint parlamenti vitára bocsátott, Stop pedofília nevű, több mint kétszázhatvanezer aláírással támogatott állampolgári kezdeményezés. Ez szabadságvesztéssel büntetné a pedofília nyilvános népszerűsítését, valamint a gyermekek aktív nemi életének nyilvános támogatását, többek között akkor, ha ezt valaki hivatásos pedagógusként teszi. Egyébként azt vélem, hogy ezzel minden normális és épeszű magyar ember együtt tud érteni. Aligha hihető, hogy Dobrev Klára ne lett volna tisztában a valódi tényekkel.

Várhatóan tovább folytatódik a DK Jeanne d’Arc-ja, Dobrev Klára hisztérikusan harcos európai parlamenti ámokfutása. Hirtelen támadt küldetéstudattól megvilágosodott további nyilatkozatokra lehet tőle számítani, amellyel radikális aktivistaként szélsőséges és agresszív forradalmi gondolatokkal fogja majd hergelni hallgatóságát. Azonban nem valószínű, hogy ez lenne az Apró–Dobrev-klán végső célja, hogy a magyar kormány és a nemzeti-polgári, keresztény oldal Brüsszelből történő bosszantása kielégítené. Ugyanis ez semmit nem hoz nekik a konyhára. Azt sem tartom valószínűnek, hogy Klára asszonyt az unió parlamentjében zajló munka annyira földobná. Bár lassan, de láthatóan kezd ráérezni a nyilvános szereplések édes ízére. Továbbá a mentelmi jogból fakadó védettség is, mint lehetséges cél, alapvető tévedés. A felszín mögött egy rejtett stratégia sejlik, amelynek célja Dobrev Klára politikai pozicionálása, felkészítése, megismertetése, majd a maga idejében teljes csúcsüzemmódba kapcsolása. Az uniós képviselőség kiváló alkalom arra, hogy Klára asszony folyamatosan tréningezzen, és ráadásul még jól is fizetik érte. Kiváló felkészülési lehetőség az igazi célt jelentő 2022-es hazai parlamenti választásokra. Borítékolható, hogy ő lesz az ellenzék csúcsjelöltje. Klára asszony megpróbálja majd a családi küldetést beteljesíteni, az Apró–Dobrev-klán politikai és üzleti befolyását átörökíteni a következő generáció számára.

Jó lenne végre tudni, hogy kiknek a bűne a valódi elszámoltatás hiánya, és hány kétharmadra van szükségünk, hogy megszabaduljon az ország a bolsevik háttértől, mert az elvtársak és utódaik mint alvósejtek szinte minden területet behálóznak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2019. december 06. 02:22
Ez a bulgárshrek egy buta liba. Remélem, hogy miniszterelnök jelöltet csinálnak belőle 22-ben.
nyugalom
2019. december 05. 19:46
kéreti erről beszélni, Ész,ros helyett, aki nem árulja a hazáját, szemben ezzel a bolgár tehénnel!
OberEnnsinnen
2019. december 05. 16:37
Gyurcsány annyi és akkora bűnöket követett el felelős miniszterelnökként Magyarország népe ellen, hogy akár 365-ször, az év minden napján fel lehetne akasztani. Ami elmaradt és most már elévült. Klárával ezt nem szabad eljátszani. Ki kell rá mondani: már eddig is, legkevesebb 5-6 alkalommal tudatosan Magyarország érdekei ellen lázít, és ez bizony 5-6 bitó. Eddig. Remélem, egy napon lesz Magyar Bíróság, amely magyar érdekek alapján ítél, szemben a mai Soros-érzékenyített bírákkal- Létre kell hozni az Alternatív Magyar Bíróság rendszerét. Mint ahogyan létre kell hozni egy Magyar Színművészeti Akadémiát, nemzeti-polgári szakemberekkel, nem Ascherekkel...
Vakfolt
2019. december 05. 15:15
15 évesen a legtöbb már átesik a dolgon, és nagy a nyomás a társak felől. Ha elmondod a kölyöknek, hogy merre hány méter, még kedve szottyan kipróbálni a friss ismereteket. Ha nem mondod el, még felcsinál valakit/bekapja a legyet. Most akkor melyik ujjamba harapjak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!