Diploma nélkül

2019. december 09. 14:43

Van egy diszkrét bája annak, hogy a nők bevonását már-már agresszíven erőltető ellenzék egy kompetens fiatal nőt támad.

2019. december 09. 14:43
Hoppál Hunor
Demokrata

„Kurznak fiatal kora ellenére megadták a lehetőséget a bizonyításra, első kormányzása idején pedig az általa vezetett kabinet kézzelfogható eredményeket ért el az ország gazdasági-politikai stabilitása, a migrációt érintő szigorítások és a politikai iszlám térnyerésének megakadályozása terén.

Adódik tehát a kérdés: vajon indokolt a hisztéria abban az esetben, ha egy 22 éves joghallgatót helyettes államtitkárrá neveznek ki, holott más országban diploma nélkül akár kormányfő (!) is lehet valaki? És mi a helyzet a sokszor hangoztatott elfogadó, liberális mantrával, miszerint »mindenkinek adni kell egy esélyt«? A tiszta lap nem illeti meg Rácz Zsófiát is? Aki egyébként mindemellett bizonyított már – volt már Magyarország ENSZ-be delegált ifjúsági küldöttje, politikai elemző, és most épp egy washingtoni ösztöndíjprogramból érkezett haza új munkakörének ellátása érdekében.

Sokan kiegyeznének nemhogy huszonévesen, de ennél idősebb korban is egy ilyen pályaívvel, tapasztalati tőkével.

Persze annak is van egy diszkrét bája, hogy az »OK boomerezés« közepette a fiatalok aktívabb politikai jelenlétéről álmodozó és az »elnyomó patriarchális keretekkel« szemben a nők bevonását már-már agresszíven erőltető ellenzék most egy kompetens fiatal nőt támad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2019. december 11. 09:40
És majd 20-30 éves jogi tapasztalatokkal rendelkező osztályvezetők fognak majd a hitgyülekezetes őnagyságától audienciát kérni?
Robur
2019. december 09. 21:12
Kompetens? Miben?:-)))))))))))) Inkább nem írom ide.
TAVIROZSA
2019. december 09. 21:01
Vagy például az EP volt elnöke, Martin Schulz, még érettségivel sem dicsekedhetett !! :D :D
Janice
2019. december 09. 18:09
Én is szeretnék 8általánossal vezető beosztásba kerülni,pl.a MÁV-nál. Kérem az illetékesek,hogy változtassanak a törvényen. Ha jelentkezem ne kérjenek tőlem érettségit diplomát,mert az butaság Én magyar vagyok és keresztény.Ja és 55éves Tehát már bizonyítottam, hogy alkalmas vagyok minden feladatra,mert ennyi éven át képes voltam fenntartani magam
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!