Az összegyurcsányozódás hordaléka

2019. december 15. 10:19

Nem is oly rég még ellenzéki körökben is Gyurcsány volt a leprás, akinek kerülni kellett az érintését.

2019. december 15. 10:19
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Nem is oly rég még ellenzéki körökben is Gyurcsány volt a leprás, akinek kerülni kellett az érintését (meg a nézését meg a járását), nehogy elkapják tőle a kórságot. Egy-két éve a szocialisták, a jobbikosok és a reszelék is azt vallotta: ez az ember az őszödi rém, a Szemkilövető, az országot csődbe taszító Cipolla, akinél még Orbán is jobb. Ehhez képest ma úgy hajlonganak előtte, mint keljfeljancsi a passzátszélben. A momentumos Soproni Tamás két éve még arról magyarázott: nem szeretné összegyurcsányozni magát, a Jobbik pedig ordító Facebook-üzenetben jelentette ki, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fogna össze baloldali pártokkal. És mégis: most októberben az egész banda összeköltözött…

Hogy mi változott mostanra? Gyurcsány biztosan nem: az utóbbi hónapokban nem tette jóvá korábbi bűneit, bocsánatot sem kért értük, sőt ha alkalma nyílna rá (értsd: a hülye nép pajzsra emelné őt), saját bevallása szerint büszkén elkövetné azokat újra. Ami változott, az legfeljebb a Ferencünk orcáján nyílt kajtai lángrózsák, ám – fölteszem – nem emiatt lobbantak iránta szerelemre eddigi kikosarazói. Netán változtatott rossz szokásán, és már az ellenzékieket is megkínálja a cefréből? (Az LMP-s Vágó Gábor tavaly fölháborodva mesélte a sajtónak, hogy Gyurcsány matt részegen tárgyalt velük, ráadásul pofátlan módon nem töltött nekik a viszkiből…) A magam részéről kétlem, hogy poharazási téren változott volna a helyzet – ahhoz túl szomjas típus a Feri.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alibaba
2019. december 16. 16:16
Nem olyan régen még arról szólt a fáma, hogy a Jobbikkal oly mértékben nincs együttműködés, hogy még a nevuksem szerepelhet egy papíron. Ehhez képest most egymás ágyába járnak huncutkodni! Mit lehet erre mondani?
Kristály
2019. december 16. 11:42
A milliárdos GY F terorizálja a többi kis pártot ha veszitenek ,és biztos , hogy veszítenek nem lesz parlamenti belépőjük . mehetnek dolgozni a gazdasági szférába , de nem értenek semmihez csak a pofázáshoz, ebből van diplomájuk. Ha mellé állnak bíztositja a fizetésüket vereség után is.
jotunder
2019. december 16. 11:35
itt ott amott
tango47
2019. december 15. 20:38
Az, hogy a baloldalon ki mit mondott, teljesen mindegy. Emlékszünk még, amikor Magyar Bálint közölte, hogy Horn Gyulával soha, semmikor.... Aztán egy hónap sem kellett a nászhoz. Ezek ilyenek és a Jobbik is ilyen lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!