A színházi kulisszák mögött zaklatott és megalázott nőkért ki fog kiállni?

2019. december 10. 09:25

A tüntetésen felszólalók épp a lényegről nem szóltak.

2019. december 10. 09:25
Dömötör Csaba
Facebook

„Karácsony Gergely azt mondta a mai kulturális törvényes tüntetésen, hogy a várost védik, és mindig ki fognak állni a szabadságban korlátozott emberekért.

És a színházi kulisszák mögött zaklatott és megalázott nőkért ki fog kiállni?

Azért jogos a kérdés, mert a ma este felszólalók épp a lényegről nem szóltak. Arról, hogy súlyosan molesztáltak egy színésznőt, és mint tudjuk, nem egyedüli esetről van szó.

Összeszorított foggal tudomásul vesszük, ha a zaklatók oldalára állnak, de ne várják, hogy szó nélkül hagyjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcellina
2019. december 11. 10:25
Ennek a mérhetetlen mennyiségű indulatnak nem lesz jó vége. Nem tudom mi tudná lecsillapítani.
Box Hill
2019. december 10. 18:29
Ez a tüntetés (is) a pénzről szólt, nem a női szeméremről és méltóságról.
nemecsekerno_007
2019. december 10. 15:12
"A tüntetésen felszólalók épp a lényegről nem szóltak." Persze mert ez egy politikai gyűlés volt... Olyan mint a disznóvágás. Mindenkit meghívnak, csak a disznó nem tud róla...
zsoltkom2
2019. december 10. 15:10
"A színházi kulisszák mögött zaklatott és megalázott nőkért ki fog kiállni?" Valójában senkiért nem kellene kiállni. Jézus meghalt értünk és átvállalta mindenki bűnét. Vagyunk, amilyenek vagyunk. Csak hinni kell Jézust és onnantól sima ügy. Vétek és bűn bármennyi... csak időnként felvállalni, hogy meg kell bánni. Ügyelni kell, hogy az utolsó lélegzetre úgy jöjjön ki a ritmus, hogy bánta és gyónta. A Fidesz-kereszténység a végtelen szabadság... már engedte is. 2/3 szabadság már van. Kár, hogy a magyar nemzetben, vannak 1/3 magyarok. Pofátlanság. Ha nem lennének, olcsóbb lenne az élet. A magyar egy ritka faj, csak a 2/3-nyinak van joga túlélni. Tehát, ha Orbán-kommunista színház a feltétel hozzá, akkor lesz ilyen. Hozzá káröröm: ők élnek. Lett az 1/3 ellenzéki magyar... erdélyi kisebbség a románosodott Orbán Viktor Magyarországán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!