A gyűlölet logikája

2019. december 10. 07:23

Vita nincs, érvelés nincs, övék a világ, ha nem az, akkor diktatúra van.

2019. december 10. 07:23
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Pogány Judit szerint a Kádár-korszak köszön vissza, de hasonlóképpen gyalázkodik az egész liberális kommandó – Pintér Béla, Kováts Adél, Mácsai Pál és a többiek. Vita nincs, érvelés nincs, övék a világ, ha nem az, akkor diktatúra van. Való igaz, sokáig ebben éltünk, minden színház, köztévé, az országos és vidéki lapok 95 százaléka balliberális kézben voltak, kár erről vitatkozni, a számok makacs dolgok. De ez most semmit nem számít, hiszen a Facebookon Gothár Péterrel együtt mosolyog Karácsony Gergely. Igazából azonban nem is erről akartam írni. Hanem arról, hogy amikor Gera Marina, első magyarként, Emmy-díjat kapott az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért, a ballib mainstream gyakorlatilag kussolt. Pedig ez a tévéfilmek Oscar-díja. Még csak annyit, a film a Gulagra hurcolt magyar svábok tragédiájáról szól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2019. december 11. 10:28
Nem csak a horogkereszt tilos a csillag is levették sörösdobozról is ezt pedig folytatni kellene keményen.
lhotx
2019. december 11. 10:07
Pontosan. Birodalmi az etika és a mérlegelés (logika) is. Azt képzelik, elég lesz, ha úgy TESZNEK, mintha már meglenne ez a birodalmuk, s ha sokat erőszakolják, eccercsak lesz nekik ilyen (vagy valamilyen) birodalmuk. Államot nem tudnak működtetni, mert ahhoz összetartás kéne -- ahhoz pedig a puszta pénz sosem lesz elég.
Bűbájos Küsmödy
2019. december 11. 08:37
PATENT !!!
BőröndÖdön
2019. december 10. 13:32
Jaj,Dani,inkább egyél valamit....:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!