Veszélyben az ország, veszélyben a nemzet!

2019. november 19. 10:39

Az ellenzék kormányrúdhoz engedése súlyos veszélybe sodorná Magyarországot: eltűnne a gazdasági növekedés, elszállna az infláció.

2019. november 19. 10:39
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Ez az ellenzéki politika részben beérett 2019 őszére, és sikerült Budapesten és néhány nagyobb városban nyernie. Október 13-a óta pedig a városokban pozícióba került ellenzék kimutatta a foga fehérjét. Míg az egyik vonalon az országot csődbe vivő Gyurcsány- és Bajnai-kormány embereit reaktiválják, és helyezik jól fizető posztokra, addig a másik vonalon a Momentum Mozgalom vezetésével egy teljesen leplezetlen magyarellenes politika vette kezdetét.

Nagy hiba lenne, ha valaki nem kötné össze ezt a két politikai vonalat. Mivel mára az ellenzéki pártok között semmilyen különbség nincsen, így ezt a politikát magáénak vallja a Jobbiktól a DK-ig mindegyik párt. Az ellenzéki pártok azzal, hogy nyilvánosan is felvállalták azt, hogy egy határon túli választáson a kisebbségi magyar pártokkal szemben kampányolnak, végleg kinyilvánították azt, hogy nem a magyar érdekek a fontosak a számukra, hanem hogy az uniós szinten lévő pártszövetségeik révén megszerezzék a hatalmat.

És mit is jelent, ha ők hatalomra kerülnek? Budapest esetében már most látszik, hogy a fő cél minden beruházás leállítása, a nihilizmus és a merjünk kicsik lenni szemlélet diadalra juttatása. Már több mint egy hónap eltelt a budapesti ellenzéki vezetés kormányzásából, de eddig semmilyen tervet, vagy ötletet nem láttunk arra vonatkozóan, hogyan is lesz Budapest jobb hely annál, mint amit most látunk.

Egyértelmű, hogy az elmúlt több mint egy hónapban látottak alapján az ellenzék kormányrúdhoz engedése súlyos veszélybe sodorná Magyarországot. Egyik pillanatról a másikra eltűnne az 5 százalékos gazdasági növekedés, elkezdene száguldani az államadósság és az infláció, és az államháztartás is elszállna. Óriási a tét, ezért egy percig sem szabad elhinnie bárkinek is, hogy a 2022-es választás eldőlt. Számomra világos, hogy az ellenzék képtelen jól vezetni az országot, de még legalább 3 millió emberre szükségünk van! Gyerünk előre!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 04:03
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
billwilson
2019. november 20. 14:06
ostoba csicska :D
Akitlosz
2019. november 20. 01:20
"elkezdene száguldani az államadósság és az infláció, és az államháztartás is elszállna" Ezek már így is el vannak szállva. A Fidesz kormány költségvetési hiányt csinál, államadósságot növel és rontja a pénzt. Az azért gyenge érv, hogy de az az ellenzék talán még inkább ugyanezt csak jobban, akkor is, ha igaz.
brabant89
2019. november 19. 21:37
"Az ellenzék kormányrúdhoz engedése súlyos veszélybe sodorná Magyarországot: eltűnne a gazdasági növekedés, elszállna az infláció." Ez mind semmi. Ráadásul a kötelező buzulást is bevezetnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!