Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Van, amikor tényleg meg kell állítani Brüsszelt

2019. november 21. 08:04

Ha az unió immorális módon folyton keresztbe tesz a zsidó államnak, akkor jó, ha valaki ilyenkor szól.

2019. november 21. 08:04
Seres László
Seres László
Neokohn

„Ez most más, mint a szokásos, botrányos szembemenés az EU fősodorral. Ha az unió immorális módon folyton keresztbe tesz a zsidó államnak, akkor jó, ha valaki ilyenkor szól. Vagy vétóz.

A magyar külügyminiszter előzetes vétóján múlt, hogy az Európai Unió nem ítélte el Amerikát, amiért Pompeo külügyminiszter kijelentette, ők a maguk részéről bizony a továbbiakban nem gondolják, hogy illegálisak lennének a ciszjordániai zsidó telepek. Életemben ennyire nem értettem még egyet Szijjártó Péterrel.

Ja, de. Amikor még évekkel ezelőtt kijelentette, hogy Budapest bizony nem tartja magát ahhoz az európai döntéshez, ami néhány napja már minden tagállamot kötelez, hogy az Izrael által »megszállt területekről« származó árukat külön címkékkel kell ellátni az európai boltokban, hogy amely fogyasztó bojkottálni szeretné ezeket a megszállt borokat és okkupált zöldségeket, az megtehesse.

Fogalmam sincs, hogy a Pompeo-nyilatkozatot követő (Izrael ügyében valamiért mindig villámgyors) döntés megfúrására elvi, vagy »pragmatikus«, haszonelvű döntés született-e a Bem téren, pontosabban a Karmelita kolostorban – de hogy a morál ezúttal egyértelműen az Orbán-kormány oldalán áll, az hétszentség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stifwacar
2019. november 23. 22:11
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
annamanna
2019. november 21. 23:49
"a morál ezúttal egyértelműen az Orbán-kormány oldalán áll, az hétszentség.”" Írja mindezt egy zsidó. http://lexikon.katolikus.hu/H/h%C3%A9t%20szents%C3%A9g.html Holnap írjon a szentháromságról!!!!!!!! "zsidóknak nincs joguk ott élni, ahol mindig is éltek." SOSE ÉLTEK OTT, tőrőlmetszett megszállók, mint a Vörös Hadsereg Magyarországon. Nem sémiták, semmi közük az arabokhoz. Az askenázi szó konkrétan szkítát jelent: "A szkíta szövetség neve különböző népek hallása és ábécéje szerint lejegyezve: Išqigulu (urartui); Aškuza vagy Iškuza (akkád); Aškuz (אשכנו: ’askūz), illetve rontott alakban Aškenáz (אשכנז: ’askənaz) (héber); Szküthai (Σκυθαι) vagy Szkolotoi (Σκολοτοι) (görög); Scythae (latin).[1]" A szkíták pedig nem voltak Izrael őslakói, ők MEGSZÁLLÓ IDEGENEK. De ha meg a szerző izraelita őslakónak érzi magát, akkor miafaszt keres itt, takaroggyon haza.
zakar zoltán béla
2019. november 21. 19:18
Seres Dr Paulus???!!!
OberEnnsinnen
2019. november 21. 14:19
Tavares, Sargenthini, 7-es cikkely SERES LÁSZLÓ Neokohn Ha az unió immorális módon folyton keresztbe tesz a magyar államnak, akkor jó, ha valaki ilyenkor szól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!