Uniós pénzosztás ideológiai alapon

2019. november 01. 13:48

A balliberálisok jelöltjei gyakorlatilag alapvető ismeretekkel, jogszabályokkal sem voltak tisztában.

2019. november 01. 13:48
Novoszáth Péter
Magyar Nemzet

„Már az önkormányzati kampány során is teljesen egyértelművé vált még a kevésbé vájt fülűek számára is, hogy a balliberálisok jelöltjei gyakorlatilag alapvető ismeretekkel, jogszabályokkal sincsenek tisztában, és azzal sem, hogy mi lesz a feladatuk, mi lesz a felelősségi körük, ha elnyerik az általuk megpályázott tisztségeket.

A napokban ugyanis Karácsony Gergely arról nyilatkozott a Gazeta Wyborcza nevű lengyel lapnak, hogy az EU-s fejlesztési pénzeket közvetlenül Budapestnek, Prágának, Pozsonynak és Varsónak kellene megkapnia, nem pedig Magyarországnak, Csehországnak, Szlovákiának és Lengyelországnak.

A lengyel lap kérdésére, hogy ezzel a főpolgármester nyíltan a nemzeti kormányok kijátszását szorgalmazza, hetykén csak annyit válaszolt, hogy tervéről már egyeztetett Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, aki e kérdésben meglehetősen együttérző volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2019. november 01. 19:19
… A balliberálisok jelöltjei gyakorlatilag alapvető ismeretekkel, jogszabályokkal sem voltak tisztában … De ez mikor akadályozta őket bármiben?
BőröndÖdön
2019. november 01. 19:04
Kétségtelen,a profi tolvajok az állampártban ügyködnek...
Pierre
2019. november 01. 15:08
"Idén év végére Orbán Viktor apjának és vejének cégei is bekerültek a legértékesebb magyar tulajdonú cégek közé a Forbes 100-as toplistájára. Az apa, Orbán Győző vállalata a “szerény” 88. helyet csípte meg 10,5 milliárddal, de ez még csak a kezdet lehet számára, mert a Dolomit Kőbányászati Kft. most kapott engedélyt, hogy tízszeresére növelje kitermelését. Nem sokkal azelőtt, hogy a kormány bejelentette gigantikus, 3200 milliárdos közútfejlesztési programját, mely jelentős EU-s támogatásra épül ." https://vastagbor.atlatszo.hu/2019/10/31/orban-gyozo-vallalata-a-88-a-legertekesebb-cegek-listajan-es-ez-meg-csak-a-kezdet-lehet
péterx
2019. november 01. 15:06
Karácsonyéknak az lesz a vesztük, hogy sokan észre fogják venni, az ellenzék kreatív törekvése teljesen hiányzik, rombolni, gáncsoskodni akarnak. Ebből pedig politikailag nem lehet megélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!