Nincs kórházi létszámstop

2019. november 12. 12:22

A kormány célja az, hogy valamennyi intézményben kontrolláltan történjenek a felvételek.

2019. november 12. 12:22
Állami Egészségügyi Ellátó Központ
MTI-OS

„Nincs kórházi létszámstop, így semmilyen akadálya nincs az üres álláshelyek betöltésének, vagyis a dolgozók felvételének az egészségügyben, a mentőknél.

A kórházakban folyamatos a szükséges új dolgozók felvétele. A kormány rendszeresen monitorozza a közigazgatásban és közszolgáltatásoknál betöltött, üres és szükséges álláshelyeket, ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne felvenni dolgozókat, ha arra szükség van.

A kormány célja az, hogy valamennyi intézményben kontrolláltan történjenek a felvételek, hangsúlyozva, hogy az intézkedés semmilyen módon nem befolyásolhatja negatívan a betegellátás folyamatosságát és korábbi magas színvonalát.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2019. november 12. 18:28
Úgy tűnik, csak olyan híreket hiszünk el, melyek megfelelnek elő-és utóitéleteinknek. A Népszava igazat írt. Ma volt értekezlet az egyik megyei kórházban (valószínűleg a többiben is), ahol a főigazgató közölte, hogy létszámstop van. Bizonyára nem olvasta a cáfolatot, csak a neki küldött levelet :) venné a fáradtságot egy sajtómunkás, hogy utánajárjon: ki mit értelmezett félre? Vagy ne-tán-tán igaz a hír?
Pelso j.
2019. november 12. 14:06
Á, persze, hogy nincs létszámstop, a kórház igazgatók biztosan a pitypang termesztésről kaptak levelet.
drkovax
2019. november 12. 13:33
A kórházi osztályon ahonnan pénteken bocsátottak el, a múlt hét hétfőn lépett munkába egy új nővérke, pedig amíg ott voltam el se ment senki ...
nyugalom
2019. november 12. 13:29
Minden nap bedobnak valami hazugságot, ezzel akarják fenntartani magukat? Nem lehetne rémhír terjesztése miatt rendet teremteni! Nagyon unalmas már, csak védekezni lehet ellenük????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!