Mintákat vettünk a Nyiget- és a Bene-patakból

2019. november 21. 21:09

Amint megkapjuk a mintavizsgálat eredményeit, közzétesszük azokat.

2019. november 21. 21:09
Greenpeace
Facebook

„A katasztrófavédelem továbbra is azt állítja, hogy a Mátrai Erőmű környékén észlelt gázszennyezés nem veszélyezteti a lakosságot.

A környéken élők azonban nyugtalanok a szennyezések és a bűz miatt. Az Index.hu értesülései szerint viszont még az érintett települések polgármestereit sem tájékoztatják a katasztrófavédelem által végzett mérések eredményeiről.

A médiában megjelent hírek és lakossági bejelentések után tegnap mi is a helyszínre mentünk, hogy mintákat vegyünk a Nyiget- és a Bene-patakból, melyekbe a feltételezések szerint az Őzse-völgyi tározót eresztik le – ez az erőmű mellett található technológiai célú víztározó, ami a híradások szerint a szennyezés forrása. A levett mintákat eljuttattuk egy akkreditált laboratóriumnak, hogy megvizsgálják a bennük lévő szennyezőanyagok mennyiségét. Ottjártunkkor egyébként a Bene-patak teljesen el volt szürkülve.

Amint megkapjuk a mintavizsgálat eredményeit, közzétesszük azokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:43
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:08
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Menhetten
2019. november 22. 20:55
A Mátrai Erőmű lassan elpusztítja az összes élőlényt a környezetében https://www.allatierdekessegek.com/post/matrai_eromu_minden_allatot_elpusztit
zakar zoltán béla
2019. november 22. 13:56
Kínpísz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!