Karácsonyék terve soha nem látott veszteséget okozna Budapestnek (interjú)

2019. november 26. 15:14

Ha nem valósulna meg ez a beruházás, azzal az egész főváros veszítene, nemcsak az atléták.

2019. november 26. 15:14
Baji Balázs
Origo

„Baji Balázs elmondta, az egész világbajnokság projektje óriási fejlődést hozna Budapest azon részén, ahol egyelőre semmi sincsen, pontosabban egy lerobbant terület található. Létrejönne egy jelentős szabadidőpark és közpark, és a profi sportolókon kívül azok is komoly kikapcsolódási lehetőséghez jutnának, akik csak mozogni vagy kikapcsolódni szeretnének egy kicsit. Ráadásul mind az atlétikai központ, mind a sport- és szabadidőpark alkalmas lenne az atlétikai diáksportversenyekre, amelyre évente több mint 120 000 gyermek jelentkezik.

Abban az esetben, ha nem valósulna meg ez a beruházás, azzal az egész főváros veszítene, nemcsak az atléták. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy az atlétikai vb az egyik legnézettebb világverseny, így az eddigi világbajnokságok számai alapján több mint egymilliárdan ismerhetnék meg Budapestet a verseny ideje alatt. Másrészt Európa- és világszerte is nagyon népszerű az atlétika, ezért rengeteg turistára is lehetne számítani, akik kimondottan emiatt az esemény miatt látogatnának el hazánkba, főleg a környező országokból – mondta Baji Balázs.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dianingro
2019. november 30. 03:59
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
todemo
2019. november 29. 05:04
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
siochanty
2019. november 28. 04:17
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Menhetten
2019. november 27. 23:43
A Kúria jóváhagyta az Atlétikai Stadionról (vagy VB-ről) szóló népszavazást. Jövőre kezdődhet a "NotLetika" aláírásgyűjtés. A jelenlegi közhangulatban nem lenne várható más eredmény, mint a NoLimpia volt. Szerintem az átlátható pénzköltést nem bírja csak lenyelni a fidesz. Sok éhes strómant kell ám etetnie a szegény kormánynak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!