Horváth Csaba, a Szikla

2019. november 30. 13:58

Őszinte politikus lévén egy percig sem igyekezett magát a tisztesség hamis fényében feltüntetni.

2019. november 30. 13:58
Nagy B. Ödön
Magyar Praetor

„Horváth Csaba tehát fényes győzelmet aratott. Őszinte politikus lévén pedig egy percig sem igyekezett magát a tisztesség hamis fényében feltüntetni. Pusztító elánnal vágott bele a kétes parkolási szerződések megkötésébe, az adóemelésbe és csak a gonosz sajtó igazságtalan kijelentései tántoríthatták el attól, hogy a költségvetést azonnal a teljes átláthatatlanság útjára léptesse.

Kétségtelen, hogy megnyerő személyisége, arcának vastag bőre és Karácsony Gergely fentebb már idézett állításának valóságossága alkalmassá teszi nem csak a polgármesterségre, de bármilyen fontos pozíció betöltésére. Kétségen felül áll, hogy az is, aki eddig elégedetlen volt Zuglóban az emberarcú, könyörületes és lágyszívű Karácsony Gergely tevékenységével, most reménytől piruló orcával tekint a kerület előtt álló, konjunktúrával, átláthatósággal és rengeteg, de rengeteg parkolással kecsegtető, Horváth »Szikla« Csaba nevéhez fűződő korszaknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:44
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
olajfa1
2019. december 02. 11:58
"Horváth Csaba, a Szikla" AHA! AHOGY A FEJE TARTALMÁT ELNÉZEM... MÉG IGAZ IS LEHET!
alpayre
2019. december 02. 03:24
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Kristály
2019. december 01. 19:14
Ezt választották ezt fogják kapni 5 évig , ha még gatyájuk se marad hát így jártak A tandíjat meg kell fizetní.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!