Hajrá, magyarok!

2019. november 15. 21:37

De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem.

2019. november 15. 21:37
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A megújult Puskás-stadion nagyszabású épület, a közösből történt szintén nagyszabású ráfordítás teszi azzá. A megnyitóra ma nem mentem el, nem vagyok az a meccsjárós típus, a városvezetés és a BKV viszont igyekezett mindent megtenni, hogy az ünnepség a lehető legkisebb fennakadást okozza.
Budapestnek is, miként minden fővárosnak, szüksége van a nagy tömeget vonzó sportesemények befogadására alkalmas stadionra. A Puskás-stadion most leginkább focimeccsek befogadására lesz alkalmas, csak remélni tudom, hogy a focimeccsekhez lesznek majd tömegek is. Szurkolok annak, hogy minél több kulturális esemény és sok magyar focisiker helyszíne legyen.
De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem. Nagy magyar siker lenne például, ha sikerülne megakadályozni, hogy évente több mint 30 ezer ember haljon meg megelőzhető betegségekben. Nagy magyar siker lenne az is, ha sikerülne növelni a zöldfelületek nagyságát és minőségét a városban, mert ezen múlik az élhető jövőnk. Nagy magyar siker lenne, ha sikerülne elérni, hogy a beruházások költségei átláthatóak legyenek, és ami épül a városban az hosszú távon is a közösség érdekét szolgálná. Úgyhogy nem csak a stadionavatóra vonatkozik: hajrá magyarok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adarclub
2019. november 19. 07:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nticovqui
2019. november 18. 00:59
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
lististerc
2019. november 17. 21:37
Igazi momentumos felmentett duma Gyurcsány csicskájától. Gy. Németh Erzsébet, Draskovich vagy a drogot liberalizálni akaró Kerpen-Fronius ugyan miféle tisztességre garancia? Nagy lett az arc, pedig minden nappal közeleg az idő, amikor lecserélik, mint Medgyessyt.
zankider
2019. november 17. 19:17
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!