Felfoghatatlan szégyen

2019. november 08. 14:38

Na ki kapta a szociális és lakásügyi bizottság elnöki posztját Kispesten?

2019. november 08. 14:38
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Na melyik a legnagyobb korrupciós nyomásnak kitett terület az önkormányzati munkában?

Megmondom: a lakásügy.

Na ki kapta a szociális és lakásügyi bizottság elnöki posztját Kispesten: a súlyos korrupciós gyanú miatt az MSZP-ből kizárt Lackner Csaba. Lackner még az MSZP elnöksége szerint is elfogadhatatlan. A kispesti ellenzéki összefogás (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) százezres fizetéssel bizottsági elnököt csinált belőle.

Polgármester az a Gajda Péter, aki Lackner szerint egy ügyben megelégedett három milliós korrupciós pénzzel. A polgármester fizetése havi bruttó 1.023.000 Ft plusz 153.500 Ft költségtérítés.

Kránitz Krisztián pedig (Lacnernél Krinyó, az a bizonyos »éhes« ember) megőrizhette pozícióját a kispesti vagyonkezelő igazgatójaként.

Felfoghatatlan szégyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
subshelpcrip
2019. november 11. 18:23
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
NTLLK
2019. november 10. 18:51
Nem értem a felháborodás okát! Megmondták, hogy első a szakértelem. És ez lakner igazán érti a dolgát!
Pierre
2019. november 09. 11:21
akkor errol ennyit, megsincs szegyen: "Nem a megbeszélt beterjesztés került a szavazó képviselők elé Kispesten tegnap az alakuló ülésen, így juthatott bizottsági pozícióhoz a különféle botrányai miatt elhíresült Lackner Csaba. A Mérce információi szerint a momentumos képviselő egy más listát ismertek, mint amit végül az alakuló ülés elé terjesztettek, az eredeti, mindenki által ismert és átbeszélt listában ugyanis nem szerepelt Lackner Csaba semmilyen bizottsági poszton. Ehelyett azonban már egy „hibás” lista került a szavazó képviselők elé – hogy hogyan, arról nem tudni semmit. Paróczai Anikó (Momentum) miután kiderült, hogy mégis „sikerült” Lacknert is beszavazni a a szociális és lakásügyi bizottságba, egyből beszélt Gajda Péterrel a problematikus eljárásról, mire a szocialista polgármester jelezte: véletlenül hibás listát nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről. A Momentum tartja magát Fekete-Győr András korábbi szavaihoz, miszerint harcolni kell „Lackner Csaba-félékkel szemben”, a Momentum elnöke egyébként egy korábbi interjúban „velejéig korruptnak” is nevezte az MSZP-ből kizárt politikust. A Momentum úgy tudja: Kispesten a megismételt szavazás után „Lacknernek semmi pozíciója nem lesz”, a bizottsági helyét egyébként épp Paróczai Anikó veszi majd át, társadalmi munka keretében (mivel más bizottságban is végez munkát)."
teljesenertelmetlen
2019. november 08. 22:09
Kispest megérdemli, hogy szétlopják és lerohadjon. Ők választották. Egyék meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!