Elfogadhatatlan, hogy gyerekek élete közösségi adományokon múlik

2019. november 05. 17:48

Ha az életmentő gyógykezelés hétszázmillió forintba kerül, akkor is meg kell menteni valamennyi gyereket.

2019. november 05. 17:48
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A magyar társadalom és Mészáros Lőrinc már a második izomsorvadásos kisgyereket menti meg. Elismerésem a magyar társadalomnak, Drakula kapcsán viszont finoman szólva visszataszító, hogy többmillió liternyi vér leszippantása után arra veri magát, hogy ő hivatásos véradó.

A keresztény szabadság plebejus kormánya az offshore-milliárdok bezsákolása közben esetleg észrevehetné a széles társadalmi konszenzust az iránt, hogy ne hagyjon másfél éves gyerekeket az út szélén: ha az életmentő gyógykezelés hétszázmillió forintba kerül, akkor is meg kell menteni valamennyi gyereket – nemcsak azokat, akik a sajtóban szerepelnek. Ne azon múljon egy kisgyerek élete, hogy kétségbeejtő állapota a közösségi oldalakon milyen fordulatszámon pörög, vagy hogy Mészáros Lőrinc kommunikációs stábja mekkora lehetőséget lát az adományozás bejelentésében! Ha a betegségére van hatékony gyógymód, egy kisgyereknek akkor is meg kell gyógyulnia, ha egy szurikáta megölése kiszorítja őt a hírekből. Elfogadhatatlan, hogy gyerekek élete közösségi adományokon múlik, miközben Magyarország egyetlen parlamenti döntésre van attól, hogy ez megváltozzon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2019. november 08. 01:04
https://www.peticiok.com/felhi.. ÍRJÁTOK ALÁ! KÜLDJÉTEK TOVÁBB! MÁR 25 EZERNÉL TARTUNK. ELŐRE AZ EGYMILLIÓ ALÁÍRÁSÉRT A LIGET PROJEKT MEGMENTÉSE ÜGYÉBEN!!!!
tölgy
2019. november 06. 21:04
A botmixeres katkák korában miért születhetnek súlyos rendellenességgel csecsemők?
Hunyadi Mátyás
2019. november 06. 17:47
Ennek a gyógyszernek a hatása kétséges. Tkp. a gyártó cég pénzt kér saját kísérleti tesztjeiért. Sok minden biztos gyógyítást lehetne ebből a pénzből finanszírozni. Mindamellett az erdélyi kisfiún én is megpróbálok segíteni.
Sulammit
2019. november 06. 10:39
Valamennyi gyereket? Ezt elmondtad az abortuszpártiaknak is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!