Dăncilă gazdaggá tesz

2019. november 24. 12:55

A fogaóirodáknál, ha lehet még rosszabbul áll Dăncilă szénája.

2019. november 24. 12:55
Bogdán Tibor
Maszol.ro

„Igen ám, de hol van itt a jótékonykodás?

Nos, itt van: Dăncilát kampánystábja a közvélemény-kutatások eredményei mellett – ahol igencsak rosszul áll –, minden bizonnyal tájékoztatták arról is, hogy miként áll a fogadóirodáknál, hiszen ott az eredmények nem a többnyire a megrendelő pártok szája ízének megfelelni akaró közvélemény-kutató intézetektől függenek. Itt ugyanis más a helyzet, itt minden a pénzre megy ki, a számok tehát sokkal inkább tükrözik a valóságos erőviszonyokat.    

Nos, a fogaóirodáknál, ha lehet még rosszabbul áll Dăncilă szénája. A fogadóirodák bukmékerei szerint ugyanis Klaus Iohannis győzelménél a szorzószám legfeljebb 1,07. A legalacsonyabb az Efortuna.ro fogadási irodánál, ahol mindössze 1,02. Aki tehát a jelenlegi államfő újrázására szavaz, az jóformán semmit sem nyer. Egészen más a helyzet viszont Dăncilă győzelménél. Itt a legalacsonyabb szorzószám is 7,50, a legmagasabbal pedig ismét az Efortuna.ro. esetében találkozhatunk, ahol ez kereken 10. És egyáltalán nem kizárt, hogy a keddi »különviták«, meg a körlap »ernégyzetes« területe után ez még tovább romlik.

Klaus Iohannisra tehát nem érdemes fogadni – annál érdemesebb viszont Viorica Dăncilára, hiszen a befektetett összeg tízszeresét lehetne megnyerni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:27
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Antigoné
2019. november 24. 15:02
Kéretik új olvasószerkesztő a MASZOL-hoz, ha már a veterán újságíró nem tudja egyeztetni az alanyt az állítmánnyal (" kampánystábja ... tájékoztatták). A tartalom meg érdektelen.
A teremburáját
2019. november 24. 13:51
Bogdán Tibike, aki egész életében vad komcsi volt, most ő is átvedlett libsinek s azokat pártolja! DE mivé tesz Johannis a bakszász elnököd, arról egy szót sem szólsz? Igaz ugyebár, hogy az erdélyi szászok majd ezer éve magyarellenesek s ezt Johannis is igazolta az elmúlt években, de akkor miért kellene pont őt párolni, egy románnal szemben, akiről tudhatjátok, hogy mire számíthattok a részéről, de a a saját érdekükben hajlanak a kompromisszumokra, míg ez a bakszász soha! Amúgy, 14 óráig a szavazási kedv közeledik a 30%-hoz s magasabb mint az első fordulóban, de pont a Dancila párti megyékben a legmagasabb, a magyarok lakta megyékben meg meg rendkivül alacsony! Egyelőre, majd este kiderül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!