Budapest kampány után – avagy az egyértelmű különbség

2019. november 06. 14:15

Már szinte bohózatba illő, hogy a fővárosban öt főpolgármester-helyettesi posztot hoztak létre.

2019. november 06. 14:15
Tarnai Richárd
Vasarnap.hu

„Ez a vicc jutott eszembe, amikor azzal szembesültem a napokban, hogy az ellenzék által megnyert önkormányzatoknál a korábbi ígéretekkel szögesen ellentétes intézkedések tervei láttak napvilágot. Értem én, hogy az ellenzéki szivárvány-koalíció a saját elvtársait ki akarja tömni közpénzekkel, ám az már szinte bohózatba illő, hogy például a fővárosban öt főpolgármester-helyettesi posztot kívánnak létrehozni. Az egyik poszt elnevezése: okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettes. Ugye Önöknek is aláhúzta az automatikus helyesírás-ellenőrző program ezt a szót, hiszen ilyen értelmes magyar kifejezés nem létezik? Az is igaz, már rég letettem arról, hogy értelmet keressek bármilyen balliberális intézkedés mögött.

»Hát ez tiszta kamu!« – mondta legkisebb fiam. És valóban...

Ehhez képest, amikor az Orbán-kormány 2010-ben megnyerte a választást, első intézkedései között volt a miniszteri létszám felére csökkentése, a parlamenti képviselők, valamint az önkormányzati képviselők számának lefelezése. Hát, ez a különbség! És még csak alig három hét telt el az önkormányzati választások óta...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 10:50
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
pollip
2019. november 06. 18:52
A gergő hazudik, amikor azt híreszteli, hogy kerékpárral és busszal jár dolgozni, hiszen sofőr várja a lakása előtt pár házzal:-)))) Nem baj, hogy nincs jogsija, csak ne hazudozzon!!!!!! Aki ilyen apróságban hazudik, nagyobbat is szokott
Takita
2019. november 06. 18:08
Az egyik nagyon ellenzéki vezetésű kerületben meg ilyet találtam: "demokratikus innovációért felelős tanácsnok : ....... " Vajon mitől demokratikus az innováció? Esetleg én tévedek , merthogy a gravitáció is lehet demokratikus, vagy antidemokratikus?
nyugalom
2019. november 06. 16:42
Ezzel fletó rátette a kezét az irányításra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!