Az öt pontos feltételrendszer

2019. november 25. 17:10

Közös cél, hogy a 2023-as projektet illetően win-win helyzet szülessen a főváros, a kormány és a sportszakmai szervezetek között.

2019. november 25. 17:10
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma délután örömmel fogadtam Sebastian Coe hívását. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökét tájékoztattam a 2023-as atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos kérdésekről, vagyis arról az 5 pontos feltételrendszerről, amelyet szerdán beterjesztek a Fővárosi Közgyűlés elé, és amelyet – elfogadása esetén – reményeim szerint kormányhatározat is rögzít majd.

Elnök úr egyetértett velem abban, hogy a globális sportrendezvényeknek túl kell mutatniuk önmagukon, társadalmi, egészségügyi, ökológiai és pénzügyi szempontból is fenntarthatónak, hatékonynak kell lenniük; a 2012-es londoni olimpia szervezőbizottsági elnökeként számára is elsődlegesek voltak ezek a szempontok.

Emellett Sebastian Coe a támogatásáról biztosította a főpolgármesteri programomat, egyetértve azzal: az egészségügy mindig a legfontosabb kérdések egyike kell, hogy legyen. Közös cél, hogy a 2023-as projektet illetően win-win helyzet szülessen a főváros, a kormány és a sportszakmai szervezetek között; én ezért dolgozom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
siochanty
2019. november 28. 04:26
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
padeter
2019. november 27. 18:52
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
worlprofid
2019. november 26. 22:32
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
istvanpeter
2019. november 26. 13:01
Ez a Jóember el van tévedve és ráadásul a primitív szemlélete is nyomasztó. Nem Magyarország teljhatalmú helytarójának, hanem csak Budapest főpolgármesterének lett megválasztva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!