A szuperkórház mindenkié

2019. november 21. 15:19

Orvos szakértők, köztük neves professzorok is értetlenül szemlélik a XI. kerületi polgármester hezitálását az objektumról.

2019. november 21. 15:19
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
MTI-OS

„Az állampolgárok felháborodását jelzi, hogy pár nap alatt több mint 5000-en írták alá a Dél-budai Centrumkórház megépítéséért a CÖF-CÖKA által közzétett digitális támogatói ívet.

Orvos szakértők, köztük neves professzorok is értetlenül szemlélik a XI. kerületi polgármester hezitálását az objektumról.
A DK polgármestereként, orvosként és állítólag az egészségügy fejlesztését szívén viselőként a magatartás számunkra érthetetlen.

Két neves orvosprofesszor is arról biztosította alapítványunkat, hogy egyetértésüket és támogatásukat bírjuk. Csókay András és Papp Lajos professzorok véleménye számunkra biztosíték arra, hogy igaz ügyet támogatunk.

A mai napon elküldött petíciónktól azt reméljük, hogy Önt, mint Újbuda DK-s polgármesterét a szakmai érvek átsegítik a politikai érdekek meredek falán. Örömmel vettük Simicskó István KDNP-s országgyűlési képviselő úr csatlakozását és támogatását, amely erősíti ügyünk hatékony képviseletét.”

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:43
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:09
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nyugalom
2019. november 21. 20:13
Egy magát orvosnak mondó niemand az egészségügy ellen?! ez meri orvosnak mondani magát? Gyalázatos!
RollsRoyce
2019. november 21. 19:15
Sok hülye, büdöslábú fake magyar. Karigeri betart nektek úgy, hogy összeszarjátok magatokat. A zorbán tapogatja a kalapos , pajeszos főrabbi lapockáját ez sokunkat irritál, de mondjátok meg őszintén kik ácsingóznak kormányváltásra. Na ugyan ez a fajta csak pajesz nélkül. Nincs kiben bíznunk , jól el lett ez kettyintve. Super Istálló való a buzipesti Christmas híveknek . Adtátok lovat a libsibibsik alá öt évre . Most igyátok meg ennek levét. Superkórháznak kaput .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!