Vér, kampány, botrány

2019. október 11. 12:38

Tizenkettő a Krinyónak, három a főnöknek. Persze, millióban.

2019. október 11. 12:38
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Azt mondja: »Odamentem utána a főnökhöz, mondom, főnök, hogy van az, hogy, mondom, a Krinyónak tizenkettőt kell adni, neked meg hármat? Mondom, ez hogy van?« Ez az év monológ­ja. Tizenkettő a Krinyónak, három a főnöknek. Persze, millióban. A Krinyó amúgy kerületi önkormányzati képviselő, a kispesti Vagyonkezelő Műszaki Szervezet igazgatója, a főnök pedig Gajda Péter, a fővárosi XIX. kerület polgármestere. A polgármester meg is magyarázta a dolgot: a Krinyó éhes. Ő nyilván nem annyira, neki elég a három is.

Hősünk ezt is elmondta: »Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában azt mondják, ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. Az is igaz, aki jól csinálja, nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, külső vállalkozóktól jön vissza. Ahol a pénz feletti osztásról döntenek, ott a hatalom, ott a pénz, ott az erő.« A fecsegő politikus Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő, a XIX. kerületi önkormányzat várospolitikai, városüzemeltetési bizottságának, valamint a Közpark Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának elnöke. Gajda Péter polgármester bizalmasa, akivel közösen járnak focizni is.

»A videókat vélhetően okosórával rögzítették, a hangokat pedig szintén ilyen eszközzel, valamint telefonnal vették fel. Az anyagok minősége arra utal, hogy nem titkosszolgálati akció során készültek a felvételek, azt valószínűleg egy – akár csak igazságérzetében – sértett fél készítette, akinek motivációi ismeretlenek« – írta pár napja a Magyar Nemzet. Vagyis valaki a szocialista üzleti körben sértve érezte magát, mert talán kimaradt valamiből, vagy tán épp fordítva, úgy gondolta, ezek a felvételek egyszer majd jók lesznek valamire, és a jelek szerint most jött el ez az alkalom.

A kampány az utolsó hétre felforrósodott, rettenetes dolgok bukkannak elő, és sajnos nem csak az ellenzéki oldalon. Úgy tűnik, mintha nem is önkormányzati választásra készülne az ország, hanem egy kegyetlen és véres háborúra, amelynek célja nem az, hogy a lakosság többségének döntése szerint menjenek tovább a dolgok, hanem az, hogy valakik valakikkel ez alkalomból könyörtelenül leszámoljanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:14
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
még fokozza
2019. október 11. 22:01
Nem tudja valaki mikor lesz a TV-vita?
BőröndÖdön
2019. október 11. 20:37
A fidesznél csak milliárdos tolvaj-tételek léteznek,Bandi,nem sül le a képedről a bőr?!
becike4
2019. október 11. 17:41
Egy mélyinterjú Borkai és badájával,büdös komcsi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!