Új korszakot kezdünk

2019. október 19. 11:05

Véget ért a Fidesz hegemóniájának időszaka, megdőlt a Fidesz legyőzhetetlenségének mítosza.

2019. október 19. 11:05
Tóth Bertalan
Népszava

„A helyi önkormányzati választással lezárult egy korszak, véget ért a Fidesz hegemóniájának időszaka, megdőlt a Fidesz legyőzhetetlenségének mítosza.

Működött a stratégia, aminek köszönhetően megtörtük a Fidesz egyeduralmát a fővárosban, a megyei jogú városok többségében és számos településen. Az ellenzéki szövetség sikere lélektani győzelem, az MSZP részleges megerősödése pedig politikai győzelem, amely alapot ad a további építkezéshez és a Fidesz rendszerének lebontásához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2019. október 20. 10:31
Hát a mostani önkormányzati választás pont az ellenzéki pártok valódi támogatottságának megmutatására nem volt alkalmas. A különféle ellenzéki logókkal ellátott jelöltek, az el sem indult pártok (akik azért nyilván mozgósítottak az ellenzék közös jelöltjére!), a külföldről koordinált mozgósítási kampányok, ezek mind csak azt mutatták meg, hogy ezzel a módszerrel a Fideszes jelölt legyőzhető ! Programok, a jelölt rátermettsége, célja szóba sem került ! Az ellenzék által megszerzett helyeken még fogalmuk sem lehet az ott élő polgároknak, hogy mire is számíthatnak a következő öt évben !!
Rockpapa
2019. október 20. 08:17
Az a baj hogy nem sok választást hagytak nekünk a pártok.Egyik oldalon összegyült az Orbángyűlölők szövetsége,másik oldalon a kormány párt.Kérdés hogy ahol nyertek a szélsőjobb,a romkocsmás kis liberálfaszokkal,és a lakótelepi komcsi nyuggerekkel hogyan tud együtt kormányozni,mikőzben a pénz a hatalom még mindig a Fidesz oldalán van az országban.
Peter8811
2019. október 20. 06:54
Nektek inkább kór szakra lenne szükségetek.
WC pumpa
2019. október 20. 00:21
A demos meg örül ,ha él. Esélyük sincsen, értelme sem szembeszállni velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!