Trump szívességet kér

2019. október 02. 09:41

Valószínű, hogy nem követi Nixont, és mond le.

2019. október 02. 09:41
Charles Gati
Népszava

„Aki már látott amerikai bűnügyi filmeket, az tudja, hogy Trump az alvilág fortélyát alkalmazta. Tankelhárítókat akarsz az oroszok ellen? Érdekel egy fehér házi látogatás? Nem mondom ki, de segíts lejáratni Bident. Válaszként szegény Zelenszkij biztosította is Trumpot, hogy munkatársai felveszik a kapcsolatot Rudy Giulianival, az elnök ügyvédjével, és ő igenis utánanéz a dolognak. Hogyne nézne utána. Putyin emberei elfoglalták hazája keleti részét. Kell az amerikai fegyver.

Most pedig folyik a durva politikai harc. A demokraták mindeddig óvatos vezetői a múlt héten beadták a derekukat, és elindították az elnök elleni vádemelési (impeachment) folyamatot, amire a republikánusok felháborodva reagáltak. Trump máris leárulózta, sőt börtönnel fenyegette demokrata ellenfeleit és a vészhangkongatót. A CNN percenként új vádakkal és ellenvádakkal jelentkezik.

Roppant nehéz megjósolni a vádemelési folyamat kimenetét. Valószínű, hogy Trump nem mond le – nem követi Richard Nixon példáját. Vélhetően a képviselőház demokrata többsége megszavazza a vádemelés jogosultságát, de a szenátus republikánus többsége nemet mond az elnök lemondatására. Ebben az esetben a szavazók döntenek majd 2020-ban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. október 03. 12:33
Most akartam be írni, de látom te már tegnap beírtad.:)
IV. Fawkes
2019. október 02. 18:23
Kurvanyádat Karcsi, hát te már magyarul se tudsz.
Peter8811
2019. október 02. 14:56
Csárlsz, neked is fitymádban volt az eszed.
OberEnnsinnen
2019. október 02. 14:48
Adam Schiff Adam Schiff Adam Schiff... ...keresztény? Nem, éppen nem: Schiff Framinghamben (Massachusetts ) született, Edward és Sherrill Ann (Glovsky) Schiff fiaként. [1] Egy zsidó családban nevelték fel , és a középiskolában a kaliforniai Danville-be költözött .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!