Tarlós leváltásra akkor van esély, ha középről próbálkozunk

2019. október 04. 16:46

Jelen esetben nem az 5%-os jelölt kéri visszalépésre a 40%-ost, hanem a hiteles civil jelölt, aki 0%-ból csinált 5%-ot, kéri visszalépésre a vergődő és bukott politikust.

2019. október 04. 16:46
Sétáló Budapest
Facebook

„Az elmúlt napokban egy végső kísérletet tettünk arra, hogy meggyőzzük a Karácsony mögött álló pártokat, hogy nincs értelme kitartani a teljesen elhibázott kampánystratégia mellett, ahol nem tudni, hogy Orbán bukása, vagy Budapest jövője a tét. Ahogy nincs értelme kitartaniuk a jelöltjük mellett, aki végleg elhasználódott a hazugságaiban, és láthatóan képtelen integrálni a sokszínű ellenzéki tábort.

Mi azt gondoljuk, hogy Tarlós leváltásra akkor van esély, ha középről próbálkozunk, ha a rendszerkritikus és a centrista szavazókra is számítunk, és nem pusztán a balliberális keménymag mozgósításában hiszünk.

Puzsér Róbert felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony Gergely visszalépéséért cserébe:

Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít,

győzelme esetén a ciklus végén nem indul újra,

amennyiben támogatják a város közlekedésének újratervezését, akkor a következő öt évben nem ejti ki a száján az MSZP, a DK, és azok politikusainak nevét negatív kontextusban.

Azt gondoljuk, hogy jelen esetben nem az 5%-os jelölt kéri visszalépésre a 40%-ost, hanem a hiteles civil jelölt, aki 0%-ból csinált 5%-ot, kéri visszalépésre a vergődő és bukott politikust, aki egy 60%-os ellenzéki városban sem képes esélyesnek látszani, akinek nincs programja, csak hazugságai és botrányai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2019. október 06. 14:21
« a vergődő és bukott politikust, aki egy 60%-os ellenzéki városban sem képes esélyesnek látszani, akinek nincs programja, csak hazugságai és botrányai«  ki akarod nevezni helyettesednek. Ez mindent elarul a tartasodrol es az elveidrol puzsi.
péterx
2019. október 06. 07:04
Ez egy valószínűleg nem szó szerint veendő kommunikációs fogás, de nagyon félreérthető, ezért többet árt Puzsérnak mint használ.
néhai Ch.Pilot
2019. október 06. 00:08
"Puzsér Róbert felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony Gergely visszalépéséért cserébe: Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít," Egy olyan embernek, akiről nem rég azt mondta, hogy onnan lehet tudni róla, hogy hazudik, hogy mozog a szája. Betegünk, "szarér'-hugyér' Puzsér" tehát egy hazudozónak biztosítana főpolgármester helyettesi posztot. Engem meggyőzőtt... arról, hogy egyikükre sem szabad szavazni!
silenceCZ
2019. október 05. 21:49
lehet tévedek, de szerintem Puzsér elviselhetetlen főnök lenne. Szerintem nincs ember, aki elviselné az állandó üvöltözését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!