Szarból vert hab a gyalázat tortáján

2019. október 07. 15:10

A kifinomult tudósember alávaló személyeskedésével ezúttal nyilvánvalóan átlépett egy határt.

2019. október 07. 15:10
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Hann Endre közvéleménymágus, akit eddig még egy viszonylag korrekt közvéleményformálónak képzeltem, a Klubrádióban az alábbi kijelentést tette az engem támogató állampolgárokról. »Érdekes szerepet játszik a mostani kampányban Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt, aki kifejezi a társadalomban markánsan jelenlévő antipolitikai, elitellenes álláspontot, és ez egy csomó fiatal számára vonzó lehet. Sok olyan ifjabb választópolgár, aki tapasztalatlan, nem ért a politikához, kicsit talán műveletlen is, és azt mondja, mondhatja, dehogy fog rég lejáratott figurákat szavazni, akik mind egyformán lopnak.«

A kifinomult tudósember alávaló személyeskedésével ezúttal nyilvánvalóan átlépett egy határt. Kétségtelen, hogy támogatóim nem azokból a generációkból kerülnek ki, akiknek harminc éve épül és szépül a polgárháborús Magyarország, de valamennyi személyes benyomásom azt jelzi, hogy kifejezetten kvalifikált, politika iránt érdeklődő fiatalokról van szó. Závecz Tibor után megint itt egy fehérköpenyes ember, aki független tudósnak adja elő magát, hogy aztán habonyi módszerekkel mocskoljon be komplett társadalmi csoportokat. A Median ügyvezetője legyen szíves, mutassa be azt a szociológiai kutatást, amelyre otromba véleményét alapozza, vagy azonnal kérjen bocsánatot!

Ha már itt tartunk, azzal se volna semmi bajom, hogy ha én is a lakótelepeken lennék erős, mint Hann Endre megrendelői, cseppet sem zavarna, ha a prolik is rám szavaznának, hisz az ő hangjuk is vagyok – ugyanakkor jelenleg úgy tűnik, nem ez a helyzet. Hann Endre sárba veti, és megtapossa fehér köpenyét, a kutatóközpontból politikai szereplőként lép elő, aki nyilvánosan minősít és megbélyegez. Nem is lenne ezzel semmi baj, sokan tesszük ugyanezt, csak nem adjuk elő mellé a független tudóst hónunk alatt az Enciklopédiával.

Sz@rból vert hab a gyalázat tortáján, hogy a mindenkit eláruló, Zuglóban maffiát kiszolgáló, szünet nélkül hazudozó Karácsony Gergely Hann Endre szerint »túl kulturált, etikus és finom ember ahhoz, hogy a politikát hosszú távon sérülés nélkül tudja csinálni«.

Rogán Antal a Fidelitas plakátjain jól átélhetően szállította a narratívát: »íme a bohóc« – erre kontráz rá a baloldali elit Hann Endre szájából: „íme a tudatlan bunkók, akik komolyan veszik”. Jelzem, hogy nem én vásárolok zsák krumpliért szavazatot. Nem én ígérek ingyen gyógyszert, Tiborcz-adót meg alapjövedelmet fedezet nélkül. Nem én kamuzom be, hogy leváltom Orbán Viktort. Tényleg az én szavazóim a műveletlenek, Hann úr?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 17:01
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
EMM195
2019. október 08. 08:21
Nevetséges f.sz vagy Puzsér.
Hesperia
2019. október 07. 22:53
Hajrá, Robi! Ne hagyd magad!
bela barva
2019. október 07. 20:31
Nagyhangú, ordibáló gólem = puzsér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!