Sétáló Budapest

2019. október 12. 11:37

Hatalmas sikernek érzem, hogy ez alatt az egy év alatt elértük, hogy már érdekli az elitet ez a kérdés.

2019. október 12. 11:37
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Závecz Tibor megmérte, hogy akarnak-e a budapestiek sétálózónát a város szívében. Tavaly ilyenkor jelentettem be, hogy az idei önkormányzati választáson megversenyeztetem a sétálóövezet koncepcióját – hatalmas sikernek érzem, hogy ez alatt az egy év alatt elértük, hogy már érdekli az elitet ez a kérdés, és tudni akarják, miként viszonyulnak hozzá a budapestiek.

Még nagyobb siker, hogy Závecz Tibor szerint ma már a fővárosi polgárok többsége osztja a budapesti autómentes zóna iránti igényünket. Nem pusztán beemeltük a Sétáló Budapest koncepcióját a közbeszédbe, de tömegeket győztünk meg róla.

Már csak arról kell meggyőznünk az embereket, hogy igenis van értelme az elit ellen szavazni, hogy igenis van élet a kurzusok között, hogy igenis van erő a mérsékelt centrumban, és hogy a romlott politikai osztály antiteste igenis a civilség. Holnap, öt vagy tíz év múlva ezt is átütjük. A jövő zöld, a centrum mérsékelt, mi pedig civilek vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deveto
2019. október 14. 17:19
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Peter8811
2019. október 14. 06:31
Most majd lesz Futapest Karácsonnyal.
Paskai
2019. október 13. 22:07
Séta, Puzsér!
zakar zoltán béla
2019. október 13. 13:50
Sok ész kellett hozzá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!