Politikai gyilkosság

2019. október 01. 13:48

A civilizált világban ilyen ügyeken egyetlen miniszterelnök sem röhög, hanem a belügyminiszterét hívja.

2019. október 01. 13:48
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Orbán Viktor nagyon jól szórakozik azon, hogy az MSZP politikusai elásással fenyegetik egymást. Hát ki ne röhögne ellenzékének maffiamódszerein?! Hát milyen vicces már, hogy Zuglóban három éve nyomtalanul eltűnt egy szocialista önkormányzati képviselő! A miniszterelnök a Fidesz kongresszusán alig tud betelni saját szellemességével. »Egy ideig úgy tűnhetett, hogy az ellenzék elásta a belső harcok csatabárdját, az elmúlt két nap óta azonban a vak is látja, hogy valójában inkább egymást ásnák el. Azt is mondhatnánk, hogy a jó zuglói szocialista párját ritkítja.«

Jelzem Orbán Viktornak, hogy mindez az ő Magyarországán zajlik, ahol kilenc és fél éve teljhatalmú úr. Ahol két hét alatt »rendet tett«, ahol »elszámoltatott«. Az általa fenntartott törvényesség teszi lehetővé, hogy szocialista politikusok elássák egymást. Jelzem, hogy a civilizált világban ilyen ügyeken egyetlen miniszterelnök sem röhög, hanem a belügyminiszterét hívja. Csakhogy Orbán Viktor nem országot vezet, hanem közvélemény-kutatásokat és offshore-számlákat.

A nemzeti együttműködés rendszerében a közpénz ellopása hazafias virtus, a politikai gyilkosságok mindennaposak, és jól elszórakoztatják a miniszterelnököt. Csak ki ne derüljön, hogy épp ő a Keresztapa a szocialista pártmaffia mögött!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. október 02. 13:36
Normál esetben Puzsér egy visszataszító arc számomra, de most az egyszer beletalált a sürűjébe. Tény és való, hogy elmaradt a nagy elszámoltatás, ami be lett ígérve. Bár a zuglói MSZP-s politikus, ohhh, hááát köddé vált, noh. Mit tud tenni egy Orbán? Arra van a rendőrség, a nemzetbiztonság. Nem lehet, mindent a miniszterelnökre kivetíteni azért. Ő a központi arc, de körülötte azért egy rendszer működik sok ággal. Tehát Puzsérkám, az még hagyján, hogy esélyed sincs a választáson, de mindig olyannal támadsz, ami nem releváns.
Hesperia
2019. október 02. 09:07
Puzsérkám! Bírom a burádat, de azért mindig beleesel te is a szoksos libsi hibába: elhiszed a saját meséteket. Aszondod: "Jelzem Orbán Viktornak, hogy mindez az ő Magyarországán zajlik, ahol kilenc és fél éve teljhatalmú úr. " - Teljhatalmú úr?! Abban az országban, ahol Gyurcsány ellen még egy vádemelés sem történt? Ahol folyton minden baller maffiózót felment a bíróság? Ahol most legutóbb még azt is megítélte egy kretén bíró, hogy a képviselői stallum feljogosít minden vandált, hogy az MTVA épületében randalírozzon? Ahol a balpárti kézben maradt önkormányzatokban azt csinálnak, úgy gazdálkodnak, úgy áskálnak a helyi szoci-szadi-déká-miegyéb kiskirályok, ahogy akarnak? Ahol a gazdasági javak és erőforrások jelentős része továbbra is a Fidesz politikai ellenlábasai és ezek nemzetközi baráti köre kezében van - és így is marad, mert ez a mi világunkban így normális, még ha kellemetlen is. Orbán csak egy miniszterelnök. Ébredjetek már fel (ha még lehetéges)!
Belakiss
2019. október 02. 08:48
Igaza van.
tevevanegypupu
2019. október 02. 08:09
Orbánnak azonnal meg kell tiltani az ásók boltban való árusítását..a kint lévő ásókat pedig három nap alatt hatósági büntetés terhe alatt be kell szolgáltatni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!