Népszavazás a magzatok védelméért

2019. október 31. 18:28

Ha az NVB hitelesíti a kérdést, a referendum megtartásának előfeltételeként 200 ezer támogató aláírásra van szükség.

2019. október 31. 18:28
Pálfalvi Milán
Pálfalvi Milán
Facebook

„A mai napon országos népszavazási kezdeményezést nyújtottam be a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB) a magzati élet hatékonyabb védelméért.

A referendum célja, hogy az Országgyűlés biztosítsa a terhességmegszakítások megelőzésének hatékonyabbá tételét egy olyan államigazgatási szerv létrehozásával, amely országos szinten segíti az állam magzati életet védő tevékenységét, bevonva az állampolgárokat ennek támogatásába.

A statisztika évtizedes tendenciája azt mutatja, hogy hosszú távon el lehet érni kedvező elmozdulást a megelőzésben. Ebben komoly szerepet töltenek be a nagy elkötelezettségű, felkészült szakemberek és szervezetek, akik ezen a területen dolgoznak szerte az országban. Az ő munkájuknak a további segítését és az alapcél hatékonyságának az erősödését eredményezheti, ha az állam a népszavazási kezdeményezésnek megfelelően, magánadományokkal támogatható, központi intézménnyel is fokozza a magzati élet védelmét szolgáló tevékenységet.

Ha az NVB hitelesíti a kérdést, a referendum megtartásának előfeltételeként 200 ezer támogató aláírásra van szükség, amelynek összegyűjtésére a kiírástól számított 120 nap áll rendelkezésre. Ezúton is kérem mindenki támogatását ehhez a nemes ügyhöz, amellyel a többség sokat tehet az igazságért, a magzati életek védelmében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mazdor
2019. november 02. 22:36
Kezdeményezem a férfiak nemzőképességük korlátozását. ha már....
BőröndÖdön
2019. november 02. 12:24
Milánka,remélem te vigyázol,nehogy bajod legyen...:)
Potymog
2019. november 02. 09:55
A magzatokat az védené leginkább, ha azok vállalnának gyerekeket, akik akarják, és képesek elfogadható módon felnevelni őket. Ezért kell dolgozni, mert ennek van értelme. Az a gondolat, hogy szüljenek azok, akik egyébként elvetetnék a gyermeküket, ez kétes értékű.
jenggot
2019. november 01. 10:37
"Ha az NVB hitelesíti a kérdést" Milyen kérdést? Ebben a posztban egyetlen kérdést nem helyezett el a kezdeményező. Leírta a nagy szavakat, magzat, védelem, élet. Mindenki meg akarja szavasztni a kérdést. De mi a kérdés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!