Nemény András miatt hiúsult meg a szombathelyi választási vita

2019. október 07. 22:08

A szocialista jelölt a vita feltételeivel kapcsolatban becsapta a szombathelyieket, köztük engem is.

2019. október 07. 22:08
Balázsy Péter
Facebook

„Egyértelműen kiderült, hogy a szocialista ellenfelemnek esze ágában sem volt értelmes vitát folytatni, csak egy újabb lehetőséget látott arra, hogy gyalázkodhasson. Nincs ebben semmi meglepő, ezt teszi hónapok óta, így próbálva meg népszerűséget szerezni.

A szocialista jelölt a vita feltételeivel kapcsolatban becsapta a szombathelyieket, köztük engem is, ezzel újra nyilvánvalóvá vált, hogy nem akar vitázni. Ugyanúgy, mint a Szombathelyi TV-ben megrendezett színjáték esetében, saját emberét kívánja moderátornak delegálni. Korábban Lovass Tibort maga javasolta a vita vezetésére, most pedig ennek is az ellenkezőjét állítja. Jól látszik, hogy egyedül nem mer vitázni, a másik ellenzéki jelölt mögé bújik, akivel kezdetek óta összehangolt kampányt folytat.

Nemény András tudja, hogy nem áll jól a választási küzdelemben, ezért próbál a vita körüli felhajtással esélyes jelöltnek látszani. Utolsó esélye egy nyilvános botrány, ez is előrevetíti, hogy milyen közéletet szeretne a jövőben. Botrányt akar csinálni, minden szakmaiságot nélkülöző, politikai sárdobálást szeretne rendezni, én ebben viszont nem leszek partner.

Nemény András újabb hazugságai miatt hiúsult meg a vita. Szombathelynek nem parttalan gyalázkodásra, hanem békére és fejlődésre van szüksége. Én a vita helyett továbbra is a szombathelyi polgárokkal találkozom, a szombathelyi emberekért dolgozom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 16:55
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
brabant89
2019. október 08. 10:41
Persze, meg az anyád picsája miatt. A Fidesz jelöltje SEHOL nem állt ki vitára az ellenzéki jelölttel szemben. Tarlós sem. Ez a Fidesz politikája. Lehet, hogy te még vállaltad volna a vitát, de a pártod nem engedte. Erre jó fideszes módra a másikra kened a saját saradat. A Mandiner pedig természetesen figyelmen kívül hagyja azt az elvet, hogy "audiatur et altera pars".
Senior
2019. október 08. 08:52
Fel kell menni a nyugat.hu -ra, egyértelmű, hogy hazudik. Személy szerint lehet, hogy belement volna ebbe a vitába, de Lendvai u. Hendén keresztül letiltotta.
székelyszó
2019. október 08. 07:53
Tarlós kiállt volna vitázni, de Karácsony kikötötte, hogy Zugló szóba sem kerülhet...vagyis ha Karácsony alkalmas lenne, akkor most a zuglói fejlesztéseivel büszkélkedne...egyébként pedig elolvastam a programját, teljesen légből kapott hülyeségek vannak benne...a vegyük vissza Budapestet pedig kifejezetten irritáló, s mindig a kapzsi Demszkyt és bandáját juttatja eszembe...a Budapestiek vajon már elfelejtették azt a rengeteg korrupciós ügyet, amiért konkrétan börtönbe is kerültek emberek, ja és eltűnt 150md a négyes metróból...az OLAF jelentés szerint, akkor a Demszky azt mondta, hogy az OLAF egy semmitmondó szervezet...erre pár héttel később előhozakodnak a Tiborcféle 13 milliárdos projekttel, amiben nem 13 md tűnt el, hanem a 13md-os projekt kb 20 %-ából lett profit...vagyis tegyük már egymás mellé: a nagyobbról /100szoros! nem beszélünk, a kisebből pedig egy tehetségtelen valaki próbálja levezetni, hogy ő milyen tökös főpolgármester lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!