Lopnak, szívnak, hazudnak

2019. október 10. 12:39

Teljesen hihető, hogy egy polgármester a hozzá legközelebb álló önkormányzati képviselőjét nem ismeri fel.

2019. október 10. 12:39
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Kispest farkasa (Lackner) a felvételeken félreérthetetlenül beszél a korrupcióról, a meggazdagodásról, a mutyizásról, a luxuséletről és a lopott közpénzek ingatlanba fektetéséről. Utóbbi egyébként fontos részlet, hiszen a XIX. kerület porszívója szerint a kerületi bűnszervezet (leánykori nevén önkormányzat) prominensei ebben látják a munkamentes élet lehetőségét. Magyarul annyi lakást vásárolnak fel a kerületben – az önkormányzatot felhasználva –, amennyit csak tudnak. Professzionális ingatlanmutyiról beszélünk, a nevükön ezek a vagyonok nem szerepelnek. Krinyónak (Kránitz Krisztiánnak) például van nyaralója Spanyolországban a tengerparton, Somogyi László vállalkozó, az önkormányzati közbeszerzések állandó nyertese pedig az Egyesült Államokban, Miamiban vett házat. Természetesen az érintettek mindezt tagadják.

Ahogy tagadják azt is, hogy maga Lackner Csaba szerepelne a kép- és hangfelvételeken. Pedig a hasonlóság egyértelmű!

Nyilván nem számítottam arra, hogy Gajda Péter kiáll a magyar sajtó elé és kijelenti: igen, lopunk. Azonban az a magyarázkodáshullám, amelyet ő indított el ciki, gáz, hiteltelen, óvodás stb. Ugyanis Gajda Péter, a kerület polgármestere azt találta ki (magától vagy segítettek neki nem tudni), hogy majd azt mondja ő nem ismeri fel a képeken, hangfelvételeken Lacknert. Teljesen hihető, hogy egy polgármester a hozzá legközelebb álló önkormányzati képviselőjét nem ismeri fel. Gajda és Lackner egyébként baráti és bizalmi kapcsolatban állnak. A közösségi oldalakon számtalan közös szabadidős képet találni. Gajda tehát nem ismeri fel Lacknert, és a felvételek amúgy is manipuláltak. A felvételek nem manipuláltak, azokon Lackner Csaba szerepel, érdekes, hogy ezt egyébként maga az érintett is elismerte, szóval kicsit jobban is összebeszélhettek volna a kispesti MSZP-sek, hogy legalább ugyanazt hazudják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:38
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
BőröndÖdön
2019. október 11. 17:26
Ugyan,Dani,egy Borkaival a tarsolyotokban,én elbújdosnék...
Paskai
2019. október 11. 09:18
És ti mit csináltok, kdnp-s fiatal demokraták?
nobusup
2019. október 10. 16:44
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!