Lackner

2019. október 15. 20:30

Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi.

2019. október 15. 20:30
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Azért azt egy pillanatra se felejtsük, hogy ez a képen látható ember, Lackner Csaba ma is szocialista önkormányzati képviselő. Az ellenzéki összefogás képviselője. Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi. Várom róla Karácsony Gergely nyilatkozatát. Ha hallgat, azt nem tudom másképp tekinteni, mint hogy ennyi neki belefér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. október 16. 20:57
Lenyomta a Borkai,erről ki tehet?! :)
Óbor Dezső
2019. október 16. 10:49
Már régen kitették volna Lacknert, csak még nem jött össze a hallgatási pénz,......nehogy elkezdjen dalolni, mert sokan sittre kerűlnének!!
zakar zoltán béla
2019. október 16. 10:39
Lakk és lakmusz/alamuszik!
Pierre
2019. október 16. 10:00
ket hetig fulsiketito csend volt a komplett propagandamediaban a valasztas elott a borkai orgiarol es a naponta elokerulo korrupcios fejlemenyekrol. Bencsik is fulsuketitoen csendben volt. De nem csak ebben az ugyben, hanem kb. az osszes fideszes korrupcios botranyban igy tortenik evek ota. Ezzel szemben a valodi mediaban ismertettek nem csak a fideszes botranyokat, de a leginkabb korrupt szocikhoz kotheto ellenzeki botranyokat is. Most eloszor, a valasztas utan alltok szemben olyan jelenseggel, hogy a fuggetlen media nem boncolgatja az ellenzeki botranyokat. Egy pillanatra sajat magatokat latjatok, azt, amit evek ota szuntelenul csinaltok, es kiborultok attol, amit lattok, hogy ilyet hogy lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!