Kiállunk azokért is, akik még nem képesek megvédeni magukat

2019. október 22. 14:33

Mi úgy gondoljuk, hogy az életet védeni kell, nem pedig elpusztítani.

2019. október 22. 14:33
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség
MTI-OS

„Újabb életellenes döntés következtében újabb szomorú nap virradt Európára. Ma éjfélkor hatályba lépett Európa legextrémebb abortusztörvénye Észak-Írországban. Egy olyan törvény, amely alapján mostantól bemondásra végezhetnek abortuszt a 28. hétig, a várandósság 7. hónapjáig. Mi, fiatal kereszténydemokraták úgy gondoljuk, hogy az életet védeni kell, büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország Alaptörvénye szerint a magzati életet a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.

A rendkívül szomorú eset beleillik abba a sorba, ahol a család fogalmának relativizálása, a gender őrültség és a keresztény hagyományok és jelképek üldözése a cél, a józan ésszel teljesen ellentétesen. Mi azok nevében is fel kívánunk szólalni, akiket senki nem hall, akik nem tudnak beszélni, nem tudják megvédeni saját magukat.”

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SonGoku nagyfaterja
2019. október 23. 11:57
Az 'ijsúsági' kdnpsek azok ilyen 40-60 közötti bigott mesekönyvrajongók, akik biztosítják a Tőkés meg Balog féléknek az új titkárnőt?
Pelso j.
2019. október 22. 19:18
Kiálltok azokért...? Akkor hajrá, keresztények Kínában, Szíriában, esetleg Iránban, törököknél...
Rugo
2019. október 22. 18:33
A liberálisok elmebetegek - a magzatot a nő részének tartják, mivel a várandós anyát is csak húsdarabnak tekintik. A már megszületett gyereknek a liberálisok csak azért nem szakítják meg az életét, mert pedofilok. Ha főtofilok lennének nem lenne abortusz sem.
balsors
2019. október 22. 16:43
A magzatgyilkosság is gyilkosság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!