Jogos a török offenzíva

2019. október 10. 12:45

Joga van ahhoz, hogy a kaotikus szír viszonyok miatt egy határ menti biztonsági zónát hozzon létre.

2019. október 10. 12:45
Bolek Zoltán
Facebook

„Törökországnak minden JOGA megvan ahhoz, hogy megvédje országának területi épségét, népét a PKK terroristáival szemben! Mivel senki sem tudta garantáni azt, hogy a terroristák ellen hatékony intézkedéseket hozzanak-akik rendszeresen gyilkolnak török állampolgárokat a terrorakciójukkal-ahhoz is joga van, hogy a kaotikus szír viszonyok miatt egy határ menti biztonsági zónát hozzanak létre!

Türkei muss für seine Heimat Sicherheit geben, also darum gibt kein Problem, wenn der Armee erobert ein Sicherheit Zone in kaotische Siyrien. Einschuldige bitte,das die meinem Gramatische Fehler! Allahemanet Türkei !”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2019. október 12. 15:22
"Törökországnak minden JOGA megvan ahhoz, hogy megvédje országának területi épségét" A saját határain belül, tökfej! Szíriában egyedül Szíriának van joga megvédenie országa területi épségét, méghozzá a törvényes kormányzat irányításával és a saját maga által felhatalmazott szövetségesek segítségével.
gingchantops
2019. október 12. 10:16
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Hóvirágcsempész
2019. október 11. 18:27
Ez a Bolek is csak egy muszlim geci . Minden európai muszlim potenciális terrorista .
Pierre
2019. október 11. 17:35
"az az ország, amelyiknek 3 milliós etnikai kisebbsége él a határain kívül, hogyan képzeli, hogy odaállhat egy fegyveres etnikai tisztogatás mellé?! Hogyan képzeli, hogy a jövőben egyetlen egyszer is felléphetne a magyar kisebbség védelmében, anélkül, hogy egyetlen szót vágnának hozzá: Rozsava?! Anélkül, hogy halott kurd civilek fényképeivel borítanák be a tárgyalóasztalt a másik oldalon ülők, mondván, hogy EZT ti támogatjátok! Magyarország ma nem csak a kurdokat, de minden kisebbséget, a határon túli magyarokat is elárulta. És hogyan gondolják a keresztények védelmét, amikor ma tapsolnak hozzá, hogy a török hadsereg keresztény kisebbségeket bombáz?! Tristan Azbej esti főműsoridőben krokodilkönnyeket hullat az üldözött keresztényekért, miközben Szíjjártó külügyminiszter fennhangon támogatja a meggyilkolásukat?" JB
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!