Haladnak a kórral

2019. október 01. 21:28

Be vagyunk kerítve, híveim!

2019. október 01. 21:28
Pilhál György
Magyar Nemzet

„A szexuális forradalom nem ismer határokat. Nemrég olvastam, hogy a katalán Gironában harcos állatvédők úgy döntöttek, ki kell szabadítani a tyúkokat a szexrabszolgaság (vagyis a kakas) alól. Merthogy, érvelnek, szegény tojók önmaguk képtelenek elmenekülni az örökké bujálkodni vágyó kakasok elől, akik gyakran külsérelmi nyomokat is okoznak nekik. Egyébként sem fair, hogy a tyúk beleegyezését nem kérik ki az együttléthez. Van, ahol már külön is választották a kakasokat és a tojókat a baromfiólban, így véve elejét a szexuális erőszaknak.

Szívemből szól a konzervatív kommentelő: »Én inkább ezeket a hispán állatvédőket tartanám baromfiólban… Az eltévelyedett skandinávokra régen keresztet vetettem, ők menthetetlenek – de hogy már a macsó spanyolok is itt tartanak… Őrület!«

Eközben a babafrontot is elérte a revolúció. Mi is megírtuk, hogy a Mattel játékgyártó cég minap gendersemleges Barbie babákat dobott piacra. (Állítólag évek óta kritizálták őket, hogy a hagyományos Barbie babák nem tesznek jót a mai gyerekek lelkivilágának.) A cég most újradefiniálta a babázást, a jövőben a figuráknak nem lesznek egyértelmű férfi vagy női jegyeik. »A gyerekjátékok kultúránkat tükrözik, és ahogy a világ egyre befogadóbbá válik, szükségét éreztük, hogy címkék nélküli babákat készítsünk« – nyilatkozta a cég babadizájnügyi alelnöke.

Be vagyunk kerítve, híveim!

Azért itt is találtam egy támogatható hozzászólást: »​​​​​​​Felkaroltok mindenféle deviáns baromságot, megpróbáljátok ráerőltetni egészséges lelkületű emberekre, aztán meg csodálkoztok a közutálaton« – írja egy hagyománytisztelő kommentelő. Vagy ahogyan odaát mondanák, egy lemaradt mucsai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2019. október 02. 13:14
A nembináris baromfiakról már nem is beszélve... És vajon hány kakas érzi úgy, hogy ő valójában sas, csak rossz testbe született? Sürgősen nyitni kéne egy tanszéket a CEU-n, ami megmagyarázza ezeket a jelenségeket is.
silenceCZ
2019. október 02. 07:05
gondolom csináltak egy NGO és mivel már mindenfajta mitúzással foglalkozott valaki, így maradt nekik a csirke meg a kakas. Mindegy, valaki erre is ad pénzt...
Bonaventura
2019. október 02. 05:54
A kakas nélküli csirkék olyanok, mint Karácsony polgármester jelöltként. Esélytelenek a túlélésre.
Takita
2019. október 02. 00:47
"Mi is megírtuk, hogy a Mattel játékgyártó cég minap gendersemleges Barbie babákat dobott piacra." A Barbi a Barbara név becéző változata. Barbara görög eredetű azt jelenti: idegen nő. Nem kellene a neven is változtatni? Hívhatnák pl Létrá-nak. Az is kétágú, viszont nincs közte semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!