Hajrá, 18!

2019. október 14. 09:28

Megtiszteltetés volt a kerület polgármesterének lenni, sohasem felejtem el.

2019. október 14. 09:28
Ughy Attila
Facebook

Kedves Kerületiek! Először is szeretném megköszönni mindenki támogatását – nehéz, de szép és eredményes kilenc évet tölthettünk el az Önök szolgálatában.

Megtiszteltetés volt Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármesterének lenni – sohasem felejtem el.

Hitem szerint sokat tettünk a városrész fejlődéséért; köszönöm kollégáim elkötelezett munkáját, köszönöm Önöknek, hogy velünk voltak az építkezésben. Gratulálok a nyerteseknek, és jó munkát kívánok!

Arra biztatok mindenkit, hogy maradjunk kapcsolatban. Én itt leszek.
Hajrá Budapest, hajrá 18!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deveto
2019. október 14. 17:17
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Aerion
2019. október 14. 13:42
… Gratulálok a nyerteseknek, és jó munkát kívánok … Az elég biztos, hogy a demokratikus oldal irányából ilyen gratuláció nem hangzott volna el, sokkal inkább valami olyasmi, hogy megfélemlítés, lefizetés, szavazatvásárlás, diktatúra, a csendes többség velünk van és egyébként is érvénytelen a választás, hiszen az összes szavazó alig negyede választotta meg az új polgit, vagyis csalás az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!