Ez nem egy cirkusz, hanem a Parlament

2019. október 21. 15:52

Sem a trágárság sem a kocsmai stílus nem fedheti el a mondanivaló és az érdemi gondolat hiányát.

2019. október 21. 15:52
Dömötör Csaba
Facebook

„Hadházy Ákos ma ezt a feliratot mutatta fel a miniszterelnök beszéde alatt.

Itt a reakció:

1. Ez nem egy cirkusz, hanem a Parlament. Azé az országé, amelyet a legjobban szeretünk.
2. Sem a trágárság sem a kocsmai stílus nem fedheti el a mondanivaló és az érdemi gondolat hiányát. Ennél a programalkotó szlogennél valószínűleg az ellenzéki szavazók is többet várnak.
3. Nem tudnak annyira útszéli stílust megütni, hogy ne szeressük jobban a hazánkat. Ezért akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket. Egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.

Hajrá, Magyarország!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
riofolta
2019. október 22. 10:58
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
zenitaph
2019. október 22. 07:16
Hadházy akciója teljesen felesleges és tényleg felháborító. Semmi szükség nem volt rá. Mi volt az üzenet, mi volt a cél, mi volt az értelme? nem tudom. A fidesznek politikailag többet hoz a konyhára mint az ellenzéknek. De Dömötör Csaba a parlamentáris demokrácia intézményét legalább ilyen mélyen rombolta, amikor formálisan feltett írásbeli képviselői kérdések tucatjaira az alábbi választ adta: „Összefoglalóan az alábbi tájékoztatást adom. Egy olyan reménytelen helyzetben lévő párt, mint az LMP, kétségbeesett politikai akciójával nem foglalkozunk.” és szóbeli válaszaiban legalább ilyen tartalmas válaszokat ad. Szóval Dömötör Csaba legyen kedves e témában kussolni.
basatu
2019. október 22. 06:12
A mocskos libbant bolsik mindig is műveletlen tahók voltak,ez az szüleik bűne mert nem tudták megnevelni fattyaikat.A kulturált viselkedést már nem lehet beléjük verni csak kalapáccsal mint Honkongban!
BőröndÖdön
2019. október 21. 23:55
Ez egy pártállami szar,nem parlament.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!