Erzsébetvárosban is vigyázunk a családokra

2019. október 30. 08:32

Az önkormányzat leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben.

2019. október 30. 08:32
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
OS

„A Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. A végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

A Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy ma Magyarországon családokat szakítsanak szét és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt. Mi, európai magyarok a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hiszünk. Erzsébetváros új vezetése a garancia arra, hogy a kerület valamennyi lakója biztonságban élhet.”

(MTI-OS)

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2019. november 01. 17:20
Hú, de jó, hogy az alattunk lakó lakásfoglalókat, még a választás előtt kirakták végre 17 év után....(Ordítozás, falrengető vagdalózás, piás-hajléktalan fazonok fogadása és velük való dorbézolás éjjel, a lépcsőházban ürítésnyomok, gyerekvisítás, folytonos bűz feláramlása, rendőrségi intézkedés, hanyagság miatti tűz...) Ezektől szabadultunk meg.
orion
2019. október 31. 11:28
Most komolyan; minden télen kilakoltatási moratórium van. Ezek előrehozzál 2 héttel-már a bejelentést, majd elvizsgálódnak egy kicsit, majd eladják a saját sikerüknek. Ügyes.
IV. Fawkes
2019. október 31. 09:00
Aljamüller elvtárs magához vett már egy párat a XII. kerületi otthonába?
reugrangon
2019. október 30. 22:01
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!