Ébredjetek már fel fiatalok!

2019. október 24. 19:14

Lázadni ér, de hülyét ne csináljatok magatokból!

2019. október 24. 19:14
Zelenka Dóra
Origo.hu/888

„Tudjátok, szégyen, amit műveltek. Megvan mindenetek. Suliba jártok, jó esetben – persze, ha eleget tanultok – egyetemen is tudtok tanulni. Legrosszabb esetben megvan a legújabb androidos telefon, de amúgy nem, mert az iPhone az nálatok már alap. Státuszszimbólum. Kényelemben éltek, elmehettek bulizni, van pénz koktélokra, utazásra, meg nyáron fesztiválokra. És hogy ezt honnan tudom? Hát ti osztjátok meg! A Facebook, az Instagram tele van a ti jó életetekkel, mindenkinek mutatjátok, hogy milyen jó nektek, irigykedjenek csak.

De amikor szavazni kell, akkor jön a gyűlölködés és a hiszti. Mert ma Magyarországon olyan rossz élni, ugye?! Mert azzal etetnek titeket, hogy gyűlölni kell a Fideszt. Pedig, kedves fiatalok, ha a Fidesz nem lenne és nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnökünk, akkor bizony nem osztogatnátok ilyen hevesen az irigylésre méltó életeteket. Ugyanis nem lenne. Nem lenne időtök rá, mert már 18 évesen menni kellene dolgozni, hogy befizethessétek a hónapról hónapra emelkedő gázszámlát, villanyszámlát s a többi. Nem lenne pénzetek ájfonra meg a puccos Sziget Fesztiválra, mert kenyeret kellene venni, fizetni kéne a tandíjat, kamatmentes diákhitelről ugyanis álmodni sem mernétek. Dolgozni kéne akár több műszakban, több helyen. Pont úgy, ahogy azt a szüleink tették a Gyurcsány-éra idején. Azért, hogy otthont teremthessenek, hogy nektek könnyebb legyen.

Erre most a szemükbe köptök, lázadtok és Gyurcsány Ferencre vagytok büszkék. Arra az emberre, aki a saját milliárdjait emberek életének tönkretételével nyerte, arra az emberre, akiknek már a börtönben lenne a helye.

Gratulálok!
Igazatok van, a politika vérfrissítés és a fiatalok nélkül nem működik! Kelletek, kellünk a politikába. Ebből a szempontból a Momentum és Fekete-Győr András jól csinálja, amit csinál. Azonban ők az értékrend mindennemű hiányával és a Gyurcsány-körrel maguk mögött szintén elvesztek. Trendin, fiatalosan, lila köntösben mondják vissza a déká-MSZP-SZDSZ-stb. által kreált posztkommunista ideológiát. Éppen azt, ami a csőd szélére juttatta az országot, ami miatt a hazánk szinte lekerült a térképről. Ezek a módszerek ma is ugyanoda juttatnák az országot, ahol 2010 előtt volt. Az elmúlt 9 év munkáját pedig dobhatnánk a kukába.

Ez kell nektek? Lázadni ér, de hülyét ne csináljatok magatokból! Légyszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aureliusz
2020. március 22. 21:34
Ennek a lánynak mennyi iq-ja van? De most komolyan? a szüleink idejében aki dolgozott, volt saját lakása 30 éves korára, ma erre van reális esély? meg honnan veszi, hogy minden fiatal okos telefonnal rohangál? nekem is a régi van, és megvagyok vele.
írmag
2019. október 25. 19:29
Zelenka Dóra! Remek a fogalmazásod! Jól látsz! Csak kiegészítenélek: a „lila köntös” az Magyarországon kaftán, csak keress utána célzatosan!
brekker
2019. október 25. 19:11
Az ellenzéki fiatalok nem veszik észre, hogy a Fidesz mennyi lépést tett a fiatalok helyzetbe hozására. Pedig nem sok kell, és újra beköszönt a nyugdíjasuralom, nemcsak az ÁFÁ-t sokallják mindenféle nyugdíjas szervezetek, hanem a nyugdíjemelés mértékét is keveslik. Nemcsak a progresszív jövedelemadó van tehát látótávolságban további ellenzéki térnyerés esetén, hanem a növekvő nyugdíjak fedezetéül újra emelkedő járulékok. Egy szűk mezsgyén kiegyensúlyozott költségvetésbe sikerült a budapesti fiataloknak egy jó nagyot belerondítaniuk, hosszabb távon saját kárukra, de ez nem volt megosztva nekik a Facebookon, ami pedig ott nincs, az nem létezik.
Nuttika
2019. október 25. 13:59
Tudom, hogy a mandi szerkesztősége nem a moderálás pártján el, de ideje lenne ezen változtatni, mert most már olvashatatlan a fórum. Van egy alap szint, amit nagyon sokan nem ütnek meg. (Lásd feljebb.) Aki csak sz*rozni és más s*gglyukának nyalogatásáról tud írni, milyen értelmes diszkurzust várjon az ember? Őket igen is ki kéne vágni, mert nem többek ócska hangulatkeltőknél. Az ellenzéki olvasóknak sem jók, mert lejáratnak mindenkit és elveszik a lehetőséget, a normális beszélgetésektől. Pedig az ellenzékieknek is lehet normális, korrekt álláspontja. 2015 óta vagyok a mandin, de nem rémlik, hogy ennyire undorító megjegyzések lettek volna akkoriban. Több, mint 1,5 évtizede fórumozom, de ilyen szintű alpárisággal, mint ami itt mindennap megy még sehol nem találkoztam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!