Borkai szőrcsuhája

2019. október 15. 08:48

Kispesten ellenben szó sincs semmiféle vezeklésről, ott az eredmények szerint minden rendben.

2019. október 15. 08:48
Ballai Attila
Magyar Nemzet

„Érdemes egy gondolatfoszlány erejéig eljátszani azzal, milyen következményekkel járt volna, ha a botrány kirobbanása után, egy hete mondjuk e szavakkal áll a nyilvánosság elé: »Menthetetlenül nagyot hibáztam, ígérem, hogy a választások után szőrcsuhában, mezítláb zarándokolok el Rómába. De saját vétkem miatt Győrt és a pártomat nem büntethetem, ezért arra kérem a szavazókat, vasárnap ne rám, hanem az eddigi közös munkára, a sikerekre, városunk fejlődésére szavazzanak. Én annak már nem leszek részese, de mivel helyettest nem jelölhetek, addig kitartok, mert Győr nem bukhat velem együtt.«

Budapest I., III. és VIII. kerületé­ben, valamint három megyei jogú városban, Egerben, Szombathelyen és Tatabányán ezernél kevesebb voksnyi különbséggel nyert az ellenzék. Ha csak ennyit vitt el Borkai, most sem késő elővenni azt a szőrcsuhát.

Kispesten ellenben szó sincs semmiféle vezeklésről. Ott minden rendben. Kivéve, hogy hangfelvételek tanúsága szerint két korty és szippantás között szocialista önkormányzati képviselők osztották meg egymással több tíz milliós panamák, otromba »lenyúlások«, bekebelezendő ingatlanok, kilakoltatások sztorijait és receptjeit. A »főhős«, bizonyos Lackner Csaba vasárnap ismét elnyerte derék választói bizalmát, a nagy fölénnyel újrázó polgármester, Gajda Péter pedig először annyit közölt, nem ismerte fel munkatársát és barátját, majd hat nappal később egy interjúban kijelentette, még nem érte el Lacknert. Ez az egyetlen mondat az arcátlanság csúcsa mellett az intellektus olyan szintű hiánya is, amely hihető lódítások kiagyalására is alkalmatlanná tesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2019. október 15. 19:46
A Magyar Nemzettől remélhetőleg holnap is olvasható lesz egy ehhez hasonló hangvételű írás!
gyaloggos
2019. október 15. 18:21
AZÉRT ajnlottam a HVG-t a Magyar Nemzetnek, mert ők ma is igen-igen hosszasan Borkaiznak, mi több, BENNFENTES információik vannak a FIDESZ felső köreiből! ccccc! MERT a FIDESZ vezetői a HVG-hez szaladgálnak elmondani, miképpen vélekednetek, vélekednek a győri polgármesterről!
gyaloggos
2019. október 15. 18:18
BALLAI, miért nem a HVG-n Borkaiztok folyamatosan? Hm....? NEM mellékesen pedig, ha megnéztétek volna a II., III. kerületben a FIDESZ jelöltreire szavazók számát, akkor nem Borkaiznátok- amúgy roppant ostoba liberálbalfaszék módjára! ÖNÁMÍTÁS ez, és semmi köze nincs Borkainak ezekhez!
Aerion
2019. október 15. 14:37
Az, hogy kispesten minden rendben azt üzeni, hogy rövidesen a főváros egész területén is minden rendben lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!