A Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!

2019. október 21. 09:48

Cseréljék bocskai ruhájukat nyíltan pufajkára!

2019. október 21. 09:48
Pongrátz András
Pesti Srácok

„A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot: ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét, aki forog a sírjában a Jobbik árulása miatt! A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben. A kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok menjenek inkább a padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez! A baloldallal együttműködő Jobbik többé ne használja pártcélokra a lyukas zászlót, Jakabékhoz immár jobban illik Karácsony Gergely szivárványos zászlója! Vona Gábor még csak a lövészárkainkból való kibújásra buzdított, de a mostani Jobbik-vezetés már átmászott a barikádok túloldalára, sőt onnan lövik a mieinket áruló módon. Ha egy minimális becsület maradt volna a levitézlett Jobbikban, soha többé nem tennék be lábukat a Corvin közbe. Méltatlanná váltak a magyarság bárminemű képviseletére, különösen a Jobbik alapításakor lefektetett elvekhez, melyeket a párt Alapító Nyilatkozatában még így fogalmaztak meg: »A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból.« A Jobbik korábbi ígéreteivel szemben a hatalom minden áron való megszerzése érdekében elvtelenül összefogott azoknak jogutódaival és szellemi örököseivel, akik ellen mi 1956-ban fegyvert fogtunk, és akikkel szemben egykor a Jobbik megalakult. Akik az MSZMP jogutódjával, az MSZP-vel, valamint Gyurcsány Ferenc pártjával és a többi balliberális alakulattal fújnak egy követ, azok maximum az ÁVH vérgőzös gyilkosairól emlékezhetnek meg, de nem az ’56-os magyar hősökről. A Jobbik nem tévesztheti meg többé a magyar embereket: cseréljék bocskai ruhájukat nyíltan pufajkára!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
riofolta
2019. október 22. 11:00
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
catalina9
2019. október 22. 10:42
A Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!" Eddig sem volt. Csurka István: "AKI A JOBBIKRA AKAR SZAVAZNI, AZ TEGYE, DE TUDJON RÓLA, HOGY EZZEL AZ MSZP-T ÉS AZ SZDSZ-T TÁMOGATJA, UGYANIS A JOBBIK E KÉT PÁRT FANTOMSZERVEZETE." de már levette a fantomálarcát, most már az alapszervezete....az árulásukat pedig ők néppártosodásnak hívják
syphax
2019. október 22. 06:20
"..A JOBBIKNAK NINCS TÖBBÉ KERESNIVALÓJA A CORVIN KÖZBEN!" Ha valakinek, hát Pongrátz Andrásnak JUSSA(!) sőt JOGA(!!!) van MINDEZT(!) KIJELENTENI, megállapitani és lerögziteni. Ő, Pongrátz Gergely testvére VÉRREL és HŐSI TETTEKKEL szerezte meg mindezeket az IGAZ ÉRDEMEKET, mig a Jakab féle TAKONYPÓCOK szájalással és mitugrász -páncser TÖMÉNY HŐZÖNGÉSSEL rángatódznak és povedálnak-hadonásznak pusztán--kóros HAGYMÁZUKBAN!!!
toef36
2019. október 21. 23:14
Ne feledjük: minden árulás Budapesten kezdődött a magyar történelem során!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!