Nem adom el magam senkinek

2019. szeptember 05. 20:54

Szerdán Hiller Istvánnal találkoztam, csütörtökön Jeszenszky Gézával találkozok, péntek Steinmetz Ádámmal fogok.

2019. szeptember 05. 20:54
Varga Norbert
Facebook

„Számomra a függetlenség azt jelenti, hogy aki akar és tud segíteni, annak a segítségét elfogadom, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy követni fogom egy adott párt vagy szervezet utasításait. Ennek a segítségnek önzetlennek kell lennie. Talán sokaknak nehéz ezt megérteni, de én nem adom el magam senkinek!

Ma Dr. Hiller Istvánnal, az országgyűlés MSZP-s alelnökével találkoztam. Köszönöm a támogatását! Holnap Dr. Jeszenszky Gézával fogok egy asztalnál ülni, ő az Antall kormányban külügyminiszter volt, az első Orbán kormányban washingtoni, a másodikban pedig norvégiai és izlandi nagykövet.

Pénteken elmegyek Dr. Steinmetz Ádámékhoz a Fegyvertár utcába. Ő ma a Jobbik országgyűlési képviselője. Nyitott vagyok a párbeszédre, az intelligens véleménycserére. Tisztelettel megköszönöm, ha valaki felajánlja segítségét.”

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs
2019. szeptember 06. 16:49
Kicsit hasonlít az esete Hadházyéra Szekszárdon. Ha nem ugrál, és nyugton bír maradni még egy kicsit, akkor most is polgármesterjelölt lehetne, ámde Fidesz színekben. Akárcsak Hadházy. De izgágáskodott, és nem tudott várni. Így csak jelölt lesz, polgármester aligha.
catalina9
2019. szeptember 06. 10:52
Nem adom el magam senkinek" minta érték nélkül...
zakar zoltán béla
2019. szeptember 06. 09:50
Elég ocsmány a Mandiner új arca-formája.
kurbitalis
2019. szeptember 06. 05:06
"elmegyek Dr. Steinmetz Ádámékhoz a Fegyvertár utcába. " Előbb térdelj le a szobortemetőben Steinmetz Miklós szobra előtt. A másikhoz indulván vigyél magaddal fehér zászlót, te fa&!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!