Valami bűzlik a Miniszterelnökségen!

2019. szeptember 13. 18:15

A lényeget meg még mindig titkolják! Mi okozta a bűzt!

2019. szeptember 13. 18:15
Bangóné Borbély Ildikó
Facebook

„A Pest megyei kormányhivatal munkatársa egy álhírnek bedőlve egy nem létező cégnek tulajdonította a fővárost és környékét augusztus elején elárasztó bűzt. A kormányhivatalnok az álhírre hivatkozva adott tájékoztatást Orbán Balázs államtitkárnak. A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely helyettese az ügyben feltett kérdésemre ez után szeptember elején a parlament hivatalos honlapján is közzé tette a »fake news«–t.

Ez után ma az Origo közli, hogy megtalálták a felelőst: sikerült leváltani a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársát. Akinek, mivel nem közszereplő, a nevét sem lehet leírni. De nem is érdekes. A félretájékoztatásért a felelősséget ugyanis nem elsősorban neki kellene vállalnia, hanem Orbán Balázs államtitkárnak, vagy még inkább Gulyás Gergely miniszternek, akinek a bűz forrását firtató kérdésemet eredetileg is címeztem.

A fejesek persze most némák, mint a hal, remélve, hogy a beosztottjuk menesztésével majdcsak elül a botrány. Szeretném jelezni: ha a kormányzat minden szintjén minden tévedés és hazugság után a valós felelősöket menesztettek volna, mára nem csak a kormányhivatalok küzdenének óriási emberhiánnyal!

A lényeget meg még mindig titkolják! Mi okozta a bűzt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsoel
2019. szeptember 14. 13:06
Biztos a Maszop-székház alagsorában halomban heverő döglött patkányok szagát érzi Bunkóné.
formaegy
2019. szeptember 14. 12:43
"Mi okozta a bűzt!" Te Bangóné!
makapaka2
2019. szeptember 14. 11:09
A te szád bűzlik Bangóné, amikor kinyitod.
egy genetikusanalattvaló
2019. szeptember 14. 10:04
"Mi okozta a bűzt! " Bizonyára ott járt Bangóné egy erős képet csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!