Számítok rátok! Számíthattok ránk!

2019. szeptember 27. 16:18

Mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik megfordíthatja az emberiség sorsát.

2019. szeptember 27. 16:18
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Több ezren voltunk a mai Fridays For Future Magyarország klímasztrájkon, túlnyomórészt tizen- és huszonévesek. Visszatérő üzenete volt a felszólalóknak, hogy »mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik megfordíthatja az emberiség sorsát.«
Nem tudok ezzel vitatkozni.

Azt viszont tudom, hogy mi fiatalok nem vagyunk ehhez elegen! Mi legfeljebb a motorja tudunk lenni a változásnak, de mindenkinek mozdulnia kell, kortól, nemtől, vallástól, végzettségtől, foglalkozástól függetlenül!
Azt is tudom, hogy a Momentum Mozgalom először októbert 13-tól az önkormányzatokban bizonyíthatja majd, hogy milyen környezetvédelmi megoldásokkal képzeljük el Magyarország fenntartható kormányzását a klímavétós Orbán-rendszer után.

Még nincsenek gyerekeim, de szeretném, hogy legyenek. Apaként és politikai vezetőként is úgy szeretnék majd a szemükbe nézni, hogy sikerült megújuló energiatermelésre átállítani a világot, az állat- és növényvilágot pedig megóvtuk a jövő generációinak.

SZÁMÍTUNK RÁTOK! SZÁMÍTHATTOK RÁNK!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. szeptember 30. 06:27
Számítok rátok! Számíthattok ránk! Ha valakit le kell szopni.
Peter8811
2019. szeptember 30. 06:25
Botrányba fulladt a Momentum sajtótájékoztatója Számítottunk rá.:))))))))
Agnieszka
2019. szeptember 29. 10:46
Visszafordításhoz értenek igazán, már családilag is. Bár mi tudnánk visszafordítani őket! Eddig főleg a magyar olimpia rendezési lehetőség lenullázását tudják "eredményként" fölmutatni, Franciaország javára. Volt valami zűrös állami kampánypénz forgatási ügyük is. Fegyőr és Soproni, meg a gráciáik, ritka antipatikus társaság. Sajnos, nem mindenkinek.
kishegyi
2019. szeptember 29. 05:53
Látszik, hogy ráér. Mi lett az eljárással a tavaly karácsony előtti dobálási akcióddal kapcsolatban Fegyőrkém? Vagy apuciék szóltak a bíró bácsinak, hogy hagyja abba? Én inkább a minden nap munkába járó, gyermeket nevelő, szerető családot biztosító, okos, igyekvő fiatalokra bízom a jövőt mert ilyen is van ám, nem is kevés itthon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!