Dolgok, amiket érdemes tudnod Karácsony kampányindítójáról

2019. szeptember 01. 14:59

Aki képes Tarlósra szavazni, az feltehetően végzetesen ismerethiányos és felületesen tájékozott.

2019. szeptember 01. 14:59
Partizán
Facebook

„Dolgok, amiket érdemes tudnod Karácsony Gergely tegnapi kampányindító eseményéről:

1) Soha nem volt még olyan főpolgármesterjelöltje Budapestnek, aki 23 kerületi polgármesterjelölttel közösen tudott volna kiállnia a kampány kezdetén a nagyérdemű elé. Tarlós István sem 2010-ben, sem 2014-ben, és idén sem tud ilyen széles körű politikai támogatottságot felmutatni maga mögött - igen, Tarlós még a saját politikai családján belül is sokaknak büdös. 

2) Szabó Kimmel Tamás, Dés László kiállása és szerepvállalása kibaszott menő: köszönet és elismerés jár nekik érte!

3) Riasztó, hogy mennyien ellenérdekeltek az ellenzéken belül Tarlós bukásában. Ennek oka elsősorban - feltehetően - a szélsőséges tájékozatlanság. Soha a rendszerváltás óta nem volt olyan gondatlan, felelőtlen, lelkiismeret nélküli vezetője az országunk fővárosának, mint Tarlós István. Hagyta szétrabolni, hagyta leépíteni, hagyta szétrohadni, és hagyta elszegényedni szeretett városunkat. Hagyta meggyalázni és megalázni a budapesti polgárok széles köreit: az egészségügyben, a közoktatásban, a szociális ellátórendszerben dolgozók tömegeit. Bárki, aki képes Tarlós István ún. politikai teljesítménye mellett érvelni, és még inkább aki képes Tarlósra szavazni, az feltehetően végzetesen ismerethiányos és felületesen tájékozott Tarlós rémületes főpolgármesteri teljesítményével kapcsolatban. Éppen ezért a Partizán kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a következő hetekben Tarlós István politikai életútjáról átfogó és részletes ismeretekkel szolgáljon a közvélemény számára. Folytatás hamarosan!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2019. szeptember 02. 20:15
Hát ez a f..sz nagyon nem érdemli meg a zsoldját. A baromságok, amiket összehordott, önmagukat hatástalanítják, még a saját választóikat is tudtahasadásba kergetik. A Kormány és Tarlós ádáz gyűlölője is elgondolkodik: hihet még a szemének? Hiszen ő úgy látta, hogy nagyon szép a felújított Országház és a Kossuth tér, a Várkert Bazár, vagy a Zeneakadémia. Azt olvasta, hallotta, hogy Budapestet a föld egyik legbiztonságosabb, legélhetőbb, legrokonszenvesebb világvárosának minősítették a nemzetközi minősítő szervezetek. Vagy ezt csak álmodta?
1000bocs
2019. szeptember 02. 15:15
"aki képes Tarlósra szavazni, az feltehetően végzetesen ismerethiányos és felületesen tájékozott Tarlós rémületes főpolgármesteri teljesítményével kapcsolatban..." jóelőre lehülyézni a többséget az álmoskönyv szerint rosszat jelent... ...de a hülyebalost semmi ilyemsi nem zavarja. Előre az újabb bukásba elvtársak!
lazsu
2019. szeptember 02. 15:00
A facen (általában) mindenki a saját nevén fut. A kommentelők mindenképpen. De ki ez a gyáva, névtelen partizán? Utálom, ha valaki a névtelenségbe burkolózik. Fél valamitől?
Peter8811
2019. szeptember 02. 07:31
Most már a partizánokat terroristának hívják az utolsó igazi partizán az Matuska Szilveszter bécsi bácsi volt. Felrobbantotta Biatorbágyon a Dukt ucát (via Dukt.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!