Merkel nehéz órái

2019. szeptember 14. 13:19

A ZDF propagandafilmje Merkelt mosdatja, a Németországot máig sújtó migrációs válságért Orbán Viktort teszi felelőssé.

2019. szeptember 14. 13:19
Rab Irén
Magyar Hírlap

„Eszembe sem jutott volna az egész, ha az évfordulóra emlékezve a német ZDF nem készít egy dokumentumfilmnek álcázott propagandafilmet a döntés nehéz óráiról, amit a kancellárasszonynak a humanitárius katasztrófa elkerülése érdekében 2015 szeptemberében át kellett élnie. Propagandafilmet, mert a film Angela Merkelt mosdatja, és döntése következményeiért, a Németországot máig sújtó migrációs válságért Magyarországot, nevezetesen Orbán Viktort teszi felelőssé. Mert »Orbán kiszámíthatatlan, vele nem lehet tárgyalni. Közösen kell fellépni ellene, hogy ne zsarolhassa meg a németeket, ne mondhassa, hogy ez a németek problémája«. Mert »Orbán arra is képes, hogy akár katonai erővel lépjen fel az autópályán éjszaka menetelő menekültekkel szemben«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 16. 11:00
Most miért nem Sorosoztok gyerekek? Az a Soros volt biztosan, megvette kilóra németországot is. Mert a Soros, mert a Soros. Migráns = Soros!!!!!! Mészáros Lőrinc gazdagodása = Soros Tiborcz gazadagodása = Soros Minden Soros, ezt fogjátok fel. Szegény kerti törpétek meg ártatlan, Európa megmentője az Uniós Pénzektől.
bujdosó
2019. szeptember 15. 14:50
Mindehhez ezt is tudni kell: youtube.com/watch?v=PQjcCZe8r9Y BAMF Werbung für Flüchtlinge und Asylbewerber vom Bundesamt für Migration unfassbar Hihetetlen: a BAMF hirdetése a menekültek és menedékkérők számára a Szövetségi Migrációs Hivatal által
Takita
2019. szeptember 15. 13:27
Ki hiszi el,hogy a 2015 évi Nagy Migránsjárás egy spontán akció volt? Milliós tömegek mozgása /mozgatása sok országon át a főhatalmak tudta és aktív közreműködése nélkül? Úgyan már! Ez nem létezhet. Ezt bizony valakik megszervezték, levezényelték Mert pl.: Spontán volt Kievben a Majdan téri akció? . Ugyan az USA szervezte,hogy Putyint kiszorítsák Ukrajnából.(Sikerült) Spontán volt az u.n. Arab tavasz? A csudát USA és ezen belül is Obama volt a főkezdeményező.Az USA fő célja Sziriában az az volt,hogy a Földközi tengernél (Latakiában) lévő orosz tengerészeti támaszpontot megszüntesse. (Nem sikerült, sőt.) És itt van 2015-ben a Migránsjárás ? Cui prodest? Egyértelműen Németországnak. A németek vastagon benne voltak az ügyben. Pénzzel, szervezéssel, titkosszolgálati tevékenységgel (pl az embercsempészek aktivizálásával), a sajtó háttérrel (Magyarországra terelni a sajtó figyelmét.) stb. Egy biztos az ügy nem 2015.ben , és nem a Keleti pályaudvarnál kezdődőtt. Ezt kellene végre valakinek felfedni.
makapaka2
2019. szeptember 15. 11:18
A LEBUTÍTOTT NÉMETEK EGY RÉSZE EL IS HISZI EZT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!