Ezek a pénzért és a hatalomért mindenre képesek!

2019. szeptember 22. 13:30

Összenő, ami összetartozik.

2019. szeptember 22. 13:30
Németh Szilárd
Facebook

„Bereczki Miklós és Karácsony Gergely megtekintik a soroksári vadászterepet. Összenő, ami összetartozik. Egyébként ez a jobbikos Bereczki tavaly már elindult Csepelen és Soroksáron, az országgyűlési választáson. Akkoriban nagyon aktív volt, még azt is megígérte, szinte minden ingyen lesz. Majd eltűnt másfél évre, senki semmit se hallott róla, de állítólag kocsmáros lett. Most soroksári polgármester-jelöltként lett rá szükség, mert a Gyurcsány – Karácsony tandemnek kellett egy ilyen, a Jobbik valódi tagságát és szavazóit eláruló, a bevándorláspárti politikát gátlástalanul kiszolgáló jelölt.

Ezek a pénzért és a hatalomért mindenre képesek! Ne engedjük őket az önkormányzati költségvetés közelébe!”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. szeptember 23. 12:48
A pénzért ki is? A Birkózó Akadémia Alapítvány újabb kétmilliárdos támogatása hogy is van? Na, nyomás vissza a kondérhoz, főzőkanálhoz.
Valodi
2019. szeptember 23. 10:55
"Ezek a pénzért és a hatalomért mindenre képesek! Ne engedjük őket az önkormányzati költségvetés közelébe!” - höhöhö.... jól látod! Ne is - de ez bizony kockázatos: „Elkezdődött a mocskolódás! Ez jár annak, aki nem hajlandó szolgai módon asszisztálni az egri vár fejlesztésére érkező 6 milliárd forint 20-30%-nak (ennyi a "hivatalosan" elfogadott kvóta :) ) elsikkasztásában.”
Pala28
2019. szeptember 23. 10:05
Amikor megszólal a zsírdisznó! Emlékezetes nem lesz, mert egy vicc, annyi szent!
pemete jakab
2019. szeptember 22. 22:25
"Ezek a pénzért és a hatalomért mindenre képesek!" A Fidesz viszont még ennél is többre. Mert a politikában mindig van lejjebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!